Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Έκτακτο: Έπεσαν πυροβολισμοί στο MIT της Βοστώνης-Ένας νεκρός


Παρασκευή 19 Απριλίου 2013
Πριν καλά-καλά σβήσουν οι μνήμες από το μακελειό στο Μαραθώνιο στη Βοστώνη και την έκρηξη εργοστασίου στο Τέξας, πυροβολισμοί σημειώθηκαν μέσα στις εγκαταστάσεις του Tεχνολογικού Iνστιτούτου Μασαχουσέτης (MIT) στις Η.Π.Α., μ' έναν ....
αστυνομικό να πέφτει νεκρός.

Ο άτυχος αστυνομικός, της αστυνομίας του πανεπιστημίου, ανταποκρίθηκε σε κλήση για περιστατικό στην περιοχή των οδών Βάσερ και Μειν. Εκεί πυροβολήθηκε πολλές φορές. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Πανεπιστημίου στην ιστοσελίδα του στο Διαδίκτυο, το περιστατικό σημειώθηκε στις 22.48 το βράδυ της Πέμπτης, τοπική ώρα ανατολικής ακτής Η.Π.Α. (05.48 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος) δίπλα από το Κτήριο 32.

Στην ανακοίνωση του Πανεπιστημίου η κατάσταση χαρακτηρίζεται «εξαιρετικά επικίνδυνη», ενώ απευθύνθηκε έκκληση στους σπουδαστές να παραμείνουν μέσα στους χώρους διαμονής τους μέχρι νεωτέρας.

Ο αστυνομικός που έχασε τη ζωή του δεν έχει ακόμα αναγνωριστεί ενώ γαζώθηκε από σφαίρες σύμφωνα με τον Εισαγγελέα. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες.

Οι  αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στο Πανεπιστήμιο προκειμένου να εντοπίσουν τον ένοπλο.
Η αστυνομία του MIT και του Cambridge πάντως απάντησε στον ένοπλο με σφαίρες ,σύμφωνα με πληροφορίες ενώ προηγήθηκε tweet από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης ότι «υπάρχει αναφορά για ένα ένοπλο» κοντά στο κτήριο 32.http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: