Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ελληνορωσικό Κέντρο Πολιτισμού «Άντον Τσέχοφ» στην Κατερίνη

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013
Μετά από αρκετούς μήνες προετοιμασίας και παράλληλης δουλειάς, το Ελληνορωσικό Κέντρο Πολιτισμού Κατερίνης «Άντον Τσέχοφ» κάνει το «άνοιγμά» του στο κοινό της...
πόλης. Σήμερα είναι η μέρα εκλογών και παράλληλα Γενικής Συνέλευσης για το εγχείρημα αυτό που αγκαλιάστηκε από τα πρώτα βήματά του και προχωρά.
Η ιδέα που είχε συστηθεί στην Κατερίνη πριν από ένα χρόνο σχεδόν, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο ρώσο λογοτέχνη Άντον Τσέχωφ, έχει πλέον πάρει σάρκα και οστά, με διάθεση να προσφέρει στο χώρο των τεχνών και των γραμμάτων. Οι εκλογές λοιπόν, θα γίνουν σήμερα το απόγευμα στο Ιδεοδρόμιο, χώρος που στεγάζει αυτό το διάστημα κάποιες δραστηριότητες που έχουν ξεκινήσει μέλη του Κέντρου.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το νεοσύστατο Ελληνορωσικό Κέντρο Πολιτισμού Κατερίνης «Άντον Τσέχωφ» καλεί τα μέλη του και όλους, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, σε Γενική Συνέλευση και Εκλογές για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, την Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013, στις 7μ.μ., στο Ιδεοδρόμιο (Παλαιών Πατρών Γερμανού 3).
Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές θα έχουν όλοι όσοι εγγραφούν και καταβάλουν το ποσό των 5 ευρώ. Η ετήσια συνδρομή (10ευρώ) μπορεί να καταβληθεί μέχρι το τέλος του έτους.
Κατάθεση υποψηφιοτήτων για το Δ.Σ. μέχρι την Τετάρτη, 27/02/2013 και ώρα 6μ.μ., στα τηλέφωνα: 2351025635 και 6996519732 (κα Παυλίδου Ελένη) ή στο email: ellros.kentro@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: