Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Απόδραση από τα εσωκομματικά Αναβολή σύγκλησης της ΚΟ – «Δεν θα συνέρχεται όταν το αποφασίζει ο Λοβέρδος» είπαν συνομιλητές του Βενιζέλου


Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012
Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μπορεί να περιμένει, είναι το μήνυμα που στέλνει τώρα η Ιπποκράτους στους βουλευτές επιδιώκοντας να βγάλει από την ατζέντα του κόμματος τα εσωκομματικά. Ετσι, ενώ το βράδυ της ψήφισης του προϋπολογισμού στη...
Βουλή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε υπονοήσει μιλώντας με βουλευτές του κόμματος ότι ενδεχομένως να ορίσει συνεδρίαση της ΚΟ για αύριο (Τετάρτη), χθες άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να καθυστερήσει τη σύγκληση του οργάνου.
Η απόφαση ελήφθη σε σύσκεψη που είχε με συνεργάτες του στην οποία οι περισσότεροι τού εισηγήθηκαν να μην επιταχύνει τη συνεδρίαση και να την μεταθέσει για την επόμενη ή μεθεπόμενη εβδομάδα προκειμένου να μην εγκλωβιστεί το ΠΑΣΟΚ στην εσωστρέφεια. «Πρόεδρε, οι συνεδριάσεις των οργάνων προκαλούν συνήθως εντάσεις, πολλώ μάλλον τώρα που είμαστε στο μάτι του κυκλώνα» είπαν οι συνομιλητές του Βαγγέλη Βενιζέλου με την επισήμανση πως «δεν θα συνέρχεται το όργανο όταν το αποφασίζει ο Λοβέρδος».
Ως εκ τούτου, αποφασίστηκαν δύο διευρυμένης σύνθεσης συνεδριάσεις ΚΤΕ για την Τετάρτη και την Πέμπτη προκειμένου οι βουλευτές να ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ αλλά και για τα αποτελέσματα του Eurogroup την επόμενη μέρα, όπως επίσης και για την πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ σε σχέση με τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
n Στην ίδια σύσκεψη ο πρόεδρος ενημέρωσε τους συνεργάτες του ότι πολύ σύντομα θα ανακοινώσει και τη σύνθεση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου. Παράλληλα, στον σχεδιασμό του κόμματος βρίσκεται η παρουσίαση των θέσεων του ΠΑΣΟΚ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών όπως και η επίσκεψη Βενιζέλου στον ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των αποκρατικοποιήσεων. 
ΝΕΑ-Ρεπορτάζ Βούλα Κεχαγιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: