Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Στην τελική ευθεία οι εργασίες για την 4η εμπορική έκθεση Πιερίας


Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012 Τοπικά
Διπλασιασμός των συμμετοχών από Πιερία και όλη την Ελλάδα
Τις τελευταίες λεπτομέρειες είδαν χθες ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης στο χώρο της εμποροπανήγυρης, όπου την...
Παρασκευή το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της εμπορικής έκθεσης που γίνεται για 4η χρονιά.
Παρόντες ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος Νίκος Μπουρονίκος και μέλη της επιτροπής του επιμελητηρίου που εργάστηκαν για την έκθεση προκειμένου να είναι όλα εντάξει.
Ο κ. Χατζηχριστοδούλου
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του επιμελητήριου κ. Χατζηχριστοδούλου έκανε λόγο για μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από 8 μήνες και τώρα δικαιώνεται, για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας όχι μόνο του δήμου αλλά και όλης της περιφέρειας.
Στην έκθεση συμμετέχουν επιχειρήσεις από όλες τις περιοχές της περιφέρειας και της χώρας , κάτι που όπως είπε ο πρόεδρος τους δίνει το δικαίωμα να αλλάξουν τον τίτλο και η έκθεση να μην είναι μόνο Πιερίας, αλλά κεντρικής Μακεδονίας.
Ο κ. Χατζηχριστοδούλου ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια και εξέφρασε την πεποίθηση ότι και του χρόνου θα είναι και πάλι συνδιοργανωτές με τον δήμο Κατερίνης, αφού η συνένωση των δυνάμεων τους ήταν επιτυχής.
Τέλος ζήτησε συγγνώμη από 14 επιχειρήσεις οι οποίες δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν λόγω έλλειψης χώρου και κάλεσε τους Πιεριείς να επισκεφτούν την έκθεση, να δουν τα προϊόντα και να γνωρίσουν τις επιχειρήσεις.
Ο κ. Χιονίδης
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης συνεχάρη τα μέλη της επιτροπής και το επιμελητήριο για την πρωτοβουλία του την οποία στηρίζει ο δήμος. Όπως επεσήμανε στις δύσκολες περιόδους, οφείλουμε να κάνουμε επιθετική πολιτική και όταν άλλοι καταργούν εκθέσεις αυτοί συνεχίζουν και δημιουργούν.
Ο κ. Μπουρονίκος
Ο αντιδήμαρχος κ. Μπουρονίκος επεσήμανε ότι από την πλευρά του δήμου έκαναν ότι ήταν δυνατόν, προκειμένου να δώσουν τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες της περιοχής να εκθέσουν τα προϊόντα τους.
Διαμορφώσαμε ένα χώρο 3,5 χιλιάδες τετραγωνικά και καλούμε όλους τους συνδημότες μας να επισκεφτούν το χώρο και να δουν τις νέες δυνατότητες που παρουσιάζουν οι επιχειρηματίες. Αυτή η προσπάθεια σίγουρα θα έχει και συνέχεια και ελπίζουμε να στεφθεί από επιτυχία".
Ο κ. Ζαπουνίδης
Ο σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού κ. Ζαπουνίδης έκανε λόγο για τόλμη σε περιβάλλον κρίσης λέγοντας πως χωρίς τόλμη δεν μπορεί να ανατραπεί το δύσκολο αυτό περιβάλλον.
Καλούμε όλους του πολίτες, όχι μόνο τους Πιεριείς, να παραβρεθούν εδώ στο τόλμημα αυτό, για να αποδείξουμε ότι οι Έλληνες μπορούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: