Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Αλλάζουμε τους συσχετισμούς στην Ευρώπη μαζί με τις προοδευτικές δυνάμεις

Παρασκευή 5 Μαίου 2012
Οι Έλληνες αγωνιζόμαστε και θα πετύχουμε
"Εμείς είμαστε ώριμοι, εκπαιδευμένοι, έτοιμοι, μαζί με όλες τις ευρωπαϊκές, σοσιαλιστικές και προοδευτικές δυνάμεις να αλλάξουμε τους συσχετισμούς στην Ευρώπη. Αλλά για να συμβεί αυτό, έπρεπε η Ελλάδα να είναι καθισμένη στο τραπέζι της ευρωζώνης. Έπρεπε και πρέπει να είναι καθισμένη μαζί με τις άλλες 16 χώρες, για να μπορέσουμε να ξαναγίνουμε αξιοπρεπείς, υπερήφανοι και όπως είμαστε διεκδικητικοί να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος. Γιατί η σειρά των πραγμάτων είναι απλή:

-Σταθεροποίηση, πετύχαμε φίλες και φίλοι, με πολλούς κόπους και πολλές θυσίες. Θυσίες του λαού, των πολιτών.

-Ανάκτηση του χαμένου εδάφους, αποκατάσταση αδικιών και απωλειών. Γιατί αδικούμε τον άνεργο, αδικούμε το νέο που παρά τα προσόντα του δεν βρίσκει δουλειά. Αδικούμε τον επαγγελματία που δεν βρίσκει πρόσβαση σε τραπεζικό δανεισμό, αδικούμε τον χαμηλόμισθο και τον συνταξιούχο των 700 ή και λιγότερο ακόμη ευρώ. Έχουμε συνείδηση της αδικίας και ξέρουμε πώς, με ποιό τρόπο, με ασφάλεια και σιγουριά μπορούμε να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος.

-Και μετά την ανάκτηση του χαμένου εδάφους. Υπάρχουν οι δυνατότητες της εκτίναξης, για να βρει η Ελλάδα τη θέση που της αναλογεί μέσα στην Ευρώπη και μέσα στον κόσμο."

Διαβάστε όλη την ομιλία στη Ρόδο.

Like Αλλάζουμε τους συσχετισμούς στην Ευρώπη μαζί με τις προοδευτικές δυνάμεις. on Facebook share on Twitter Google Plus One Button

Όλοι μαζί στο Σύνταγμα δίνουμε το παρών για την Αυτοδύναμη Ελλάδα.


Ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, την Παρασκευή 4 Μαΐου, στις 7.00 μ.μ., στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Κινήματος, στην Αθήνα. (Πλατεία Συντάγματος).

Η πρώτη ζωντανή τηλεδιάσκεψη πολιτικού Αρχηγού με πολίτες.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που συζήτησε ζωντανά με πολίτες σε μια διαδραστική συνέντευξη με τη μέθοδο hangout του Google Plus. Διαβάστε τη συνέντευξη.
 ΠΑΣΟΚ newsletter

Δεν υπάρχουν σχόλια: