Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Νέες στρατιές εκατομμυρίων "δυστυχισμένων" αναμένονται, αφού τους ταίζουμε και τους φιλοξενούμε τσάμπα σε άριστες συνθήκες!


Παρασκευή 04 Μαΐου 2012 

Τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Κλειστής Φιλοξενίας στην Αμυγδαλέζα Αττικής επισκέφθηκαν, σήμερα, εκπρόσωποι Κοινοτήτων ΛΑΘΡΟΜεταναστών...
Ασιατικών Κρατών, που βρίσκονται στη χώρα μας, συνοδευόμενοι από Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας… Οι εκπρόσωποι των ΛΑΘΡΟμεταναστών επισκέφθηκαν τους χώρους και τις εγκαταστάσεις του Κέντρου, προκειμένου να διαπιστώσουν τις συνθήκες διαβίωσης και διαμονής των ομοεθνών τους και συνομίλησαν με αρκετούς από αυτούς.
Στην αντιπροσωπεία των Κοινοτήτων ΛΑΘΡΟΜεταναστών συμμετείχαν ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ελλάδας Πακιστάν και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας ΛΑΘΡΟΜεταναστών Ελλάδας κ. Syed Mohamed Jamil, ο πρόεδρος της κοινότητας Ιράκ κ. Ahmad Khalis, ο κ. Mohammad Afzal Bhatti, μέλος της Πακιστανικής Επιτροπής Ελλάδος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μπανγκλαντές Dr. Zainul Abedin, ο Αντιπρόεδρος της κοινότητας Αφγανιστάν κ. Pashton Zalme, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μαρόκο κ. Abd Benbrahim και ο κ. Mohamed Bashlr Shad, εκπρόσωπος της Ινδικής Κοινότητας.
Καταλάβατε πού έχουμε φτάσει;
Την ώρα που χιλιάδες Έλληνες είναι άστεγοι, εμείς καλούμε τους εκπροσώπους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ να...επιθεωρήσουν τα δωμάτια της Αμυγδαλέζας, όπου κάνουν διακοπές οι συμπατριώτες τους!
Αυτό είναι το εμετικό, σάπιο και τρισάθλιο ανθελληνικό κράτος των "προοδευτικών", που αντί να ξαποστείλει τους λαθραίους από εκεί που ήρθαν, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ...ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΔΕΣ ΑΠΟ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ!


Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.http://www.katohika.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: