Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Α' Κατηγορία Ε.Π.Σ. Πιερίας Πρωταθλητής 2011 - 2012 ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Με "γκολάρα" Σέου και μορφή τον Κουδουνά Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Αιγινιακός 1 - 0


Πέμπτη 10 Μαίου 2012 Αθλητισμός
Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας είναι ο πρωταθλητής της Ε.Π.Σ Πιερίας για την αγωνιστική περίοδο 2011 - 2012, καθώς επικράτησε χθες...
και πάλι, αυτήν την φορά στο ουδέτερο δημοτικό γήπεδο του Κορινού του Αιγινιακού με σκορ 1 - 0, χάρη σε τέρμα του κορυφαίου και χθες Στέλιου Σέου, και άξιο συμπαραστάτη τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Κουδουνά που όταν χρειάστηκε "κράτησε" την πολυπόθητη νίκη - άνοδο.
Ο Αχιλλέας μπορεί να μην έπιασε απόδοση ανάλογη του πρώτου τελικού στο Αιγίνιο όμως έδειξε και πάλι απίστευτα ψυχικά αποθέματα ιδιαίτερα όταν αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα από την αποβολή του Βαρβαρέζου στο 56'.
Ο Αιγινιακός δημιούργησε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο α' μέρος, δεν τις αξιοποίησε και το πλήρωσε στο τέλος με την απώλεια του τίτλου.
Οι νικητές ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με εννέα ποδοσφαιριστές, καθώς ο Στύλος είδε την δεύτερη κίτρινη του διαιτητή Ασλανίδη για καθυστέρηση σε ένα ματς όπου ο άρχοντας του αγώνα "σφύριξε πολύ" χωρίς να αφήνει την ροή του αγώνα να κυλήσει. Μάλιστα την κίτρινη κάρτα του διαιτητή αντίκρισαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα.
Φάσεις και γκολ
Στο 22' ο Γιατζιτζόγλου σέντραρε από αριστερά παράλληλα όμως ο Σαμανίδης πλάσαρε από πλεονεκτική θέση δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 42' σέντρα Καπετάνου από αριστερή κεφαλιά του Μποταϊτη πέρασε λίγο άουτ.
Στο 56' ο Ασλανίδης αποβάλει με 2η κίτρινη τον Βαρβαρέζο για μαρκάρισμα στον Σαμανίδη.
Στο 81' ο Αχιλλέας ανοίγει το σκορ. Ο Μυστρίδης εκτέλεσε ένα φάουλ από δεξιά και ο Σέου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 0.
Στο 86' ο Κουδουνάς πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα με κόρνερ σε πλασέ του Κοσμίδη.
Στο 90' ο Κουδουνάς μπλόκαρε το συρτό σουτ του Κοσμίδη.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ασλανίδης με βοηθούς τους κ.κ. Γιαμούζη και Φιρινίδη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
Κουδουνάς, Βαρβαρέζος, Κόλα, Καπασακαλίδης, Ευθυμιάδης, Σέου, Κεσίδης, Κλιάνης, Στύλος, Κουμορτζής (90' Κουϊμτζίδης), Μυστρίδης (89' Καρυπίδης).
Αιγινιακός
Χατζηεπίδης, Παπαδόπουλος (46' Δασκαλόπουλος), Σαμανίδης, Παππάς (75' Δημόπουλος), Χαϊκάλης, Μποταϊτης, Μαυρίδης, Καπετάνος (85' Κατσαμάγκας), Μητράκας, Γιατζιτζόγλου, Κοσμίδης.
Γιώργος Γαβρίδης: "Είχα πει πως η διαφορά ήταν πλασματική, μπράβο στα παιδιά που το έδειξαν στο γήπεδο"
Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου του πρωταθλητή Αχιλλέα Νεοκαισάρειας αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ασλανίδη και εν μέσω αποθέωσης και σαμπάνιας, για να συνεχίσει ο Γιώργος Γαβρίδης λέγοντας: "Συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε πριν από μία τετραετία, θα τα δώσουμε όλα για την άνοδο στην Δ' Εθνική".

Δεν υπάρχουν σχόλια: