Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Οριστικά υποψήφιος με την ΔΗΜΑΡ στην Πιερία ο Γιάννης Αμοιρίδης.Μούγκα.. οι επεναστάτες της ΔΗΜΑΡ στην Πιερία που δήλωναν.. ότι θα φύγουν απο το κόμμα άν είναι υποψήφιος ο Αμοιρίδης.. τι σου είναι η μόδα της κολοτούμπας.....

http://www.parapolitika.gr/Portals/0/AuthorsImages/2012/2/amoiridis.jpg 

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012
Τελικά η Κεντρ. Επιτροπή ενέκρινε με μεγάλη πλειοψηφία την ένταξή τους στις λίστες των πεντε διαγραμμένων απο το ΠΑΣΟΚ βουλευτών και.... μπαίνουν στα ψηφοδέλτια του κόμματος.Πρόκειται για τους Γ. Αμοιρίδη (Πιερίας), Ηλ. Θεοδωρίδη, Γ. Μιχελογιαννάκη (Ηράκλειο Κρήτης) και Γ. Παπαμανώλη (Κυκλάδων), ενώ ο Οδ. Βουδούρης, ο οποίος εκλέγεται στη Μεσσηνία, θα είναι υποψήφιος στη Β' Αθηνών και αυτό γιατί εκεί στη Μεσσηνία έστειλαν τελεσίγραφο στον Κουβέλη ότι ο συνδυασμός έκλεισε και δέν τον θέλουν στο ψηφοδέλτιο και  ο Κουβέλης αναγκάστηκε να  στείλει τον κ Βουδούρη στη Β Αθηνών.
Με τον δικό μας τον Γιάννη Αμοιρίδη δέν υπήρξαν αντιδράσεις απο στελέχη της ΔΗΜΑΡ στην Πιερία και έτσι θα είνα υποψήφιος.
- Αλλά για να καταλάβουμε τί νέο φέρνει η ΔΗΜΑΡ, αρκεί να σας πούμε ότι επώνυμα στελέχη της ΔΗΜΑΡ στην Πιερία δήλωναν όπου και άν συνομιλούσαν.. ότι άν είναι υποψήφιος ο Αμοιρίδης... αυτοί θα την κάνουν...  μιλούσαν δέ και στήριζαν αυτή τους την στάση χρησιμοποιώντας αρνητικούς χαρακτηρισμούς.. για τον Γιάννη Αμοιρίδη.. τώρα όλα αυτά τί έγιναν... τα ξεχάσανε; ή άλλαξε η άποψή τους για τον βουλευτή της Πιερίας;..
Ετσι για να μήν ξεχνιόμαστε.. φίλοι.. στελέχη της ΔΗΜΑΡ.. να μήν λέτε μεγάλα λόγια...
Αλλά φαίνεται ότι  είναι τςη μόδας η κολοτούμπα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: