Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ 0-1 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012
Το άγχος της θεσης για τα playof  ανόδου, ήταν φαίνεται η κύρια αιτία για τα ατυχή αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών για τα νεαρά παιδιά  του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ στο παιγνίδι με την Αναγέννησης Σφενδάμης και.. οι πολλές ευκαιρίες στο β ημίχρονο κυρίως.
ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Το πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Εθνικού ξεκίνησε με πολύ άγχος, με βαρίδια στα πόδια, ενώ η Αναγέννηση Σφενδάμης μπήκε δυνατά στο παιγνίδι και δημιούργησε μία ευκαιρία σε σούτ πάνω απο το δοκάρι.Στο 15 λετπό λάθος της άμυνας του Εθνικού κερδίζει πέναλτυ η φιλοξενούμενη ομάδα, αλλά δέν πετυχαίνει το γκόλ αφού η μπάλλα πέρασε πάνω απο τα δοκάρια του Δασκαλόπουλου.Η ομάδα του Εθνικού αφυπνίστηκε για λίγο δημιούργησε δύο πού καλές ευκαιρίες, μία με τον Τζίνοβιτς που σε μπάσιμό του δέν πέτυχε το γκόλ αφού την τελευταία στιγμή έδιωξαν οι αμυντικοί και άλλη μία ευκαιρία σε πολύ δυνατό σούτ του Καλαϊτζή μέσα απο την περιοχή ,η μπάλλα πέρασε σύριζα άουτ απο το οριζόντιο δοκάρι. Ετσι στο 40 λεπτό και ενώ ο επόπτης έδειξε οφσάιντ υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδος, ο διαιτητής δέν σφύριξε οι μισοί παίκτες του Εθνικού παρέμειναν ακίνητοι, δέχτηκαν αντεπίθεση και το σκόρ έγινε 0-1.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Το δεύτερο ημίχρονο όμως δέν άλλαξε τον τρόπο παιγνιδιού, πολλοί ποδοσφαιριστές του Εθνικού, ήταν βιαστικοί, αγχωμένοι στον τροπο παιγνιδιού, δέν είχαν την ανάλογη ποδοσφαιρική ηρεμία και δέν ευτύχηδαν να τελιώσουν σωστά τρείς καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν.Ειδικότερα σε δύο φάσεις του Γκανάβα που συνηθίζει να εκτελεί, παρά του ότι ήταν μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα, έκανε λάθος επιλογή και πέρασε τον τερματοφύλακα αλλά δέν ευτύχησε να πετύχει γκόλ.
Αμέσως,σε άλλη φάση ο Π. Κωστόπουλος μόνος με τον τερματοφύλακα μετά απο ασίστ του Σ.Κωστόπουλου, έδωσε την μπάλλα στον τερματοφύλακα, αφού προσπάθησε να περάσει τη μπάλλα απο πάνω του.
Βέβαια στο δεύτερο ημίχρονο, μετάσ το γκόλ της φιλοξενούμενης ομάδος δέν παίχτηκε ποσόσφιαρο πάνω απο ένα τέταρτο καθαρός αγωνιστικός χρόνος, αφού οι παίκτες της αντιπάλου ομάδος σε κάθε φάση έκαναν καθυστέρηση και έπεφταν με το παραμικρό στο τερέν και ώσπου να σηκωθούν περνούσε ένα πεντάλεπτο.Ετσι ο Εθνικός έχασε την ευκαιρία να περάσει μόνος στην έκτη θέση εκμεταλλευόμενος και την ήττα του Κ.Αγιάννη.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Γ. ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ):
ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ  ,ΣΤΡΑΤΖΑΛΗΣ,    ΤΑΚΟΣ (46 ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Σ), ΤΟΣΚΑΣ (46 ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ) , ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Π,  ΓΚΑΝΑΒΑΣ, ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ ΑΛ (46 ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ Ν), ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 25ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ 0-1
Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ - Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ                     2-1

ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ 2-1
Α.Μ.Σ. 25η ΜΑΡΤΙΟΥ - ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ 1-1
ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ - ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ 3-0 αα
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ - ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 6-0
ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ 3-0
ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ - ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ 3-1
Β' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Βαθμολογία
1.Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ  68
2.
Α.Μ.Σ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ  55
3.
ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ 54
4.Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ  51
5.ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ 45
6.ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ  38
7.ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 37
8.ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ  36
9.ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ 33
10.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ  32
11.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ   30
12.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ  30
13.ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ  28
14.ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ  22
15.ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 8
16.ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ 3 
ΕΔΩ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΕΠΟΜΕΝΗ 26η αγωνιστική
26 η αγωνιστική
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ -
ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ -
ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ -
ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ -
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ -

ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ - Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ -

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ -

Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ - Α.Μ.Σ. 25η ΜΑΡΤΙΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: