Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Συνέντευξη Ευ. Βενιζέλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega Channel - βίντεο

  Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg5taf-M5dvHihuTSOtNBeZMluunkDSiSdn0i9lQm-Qju2fhR6JMQImAyuKRQFQfYzxjCRrZ-lyJguaFm_OEt_Sl1zXqc08fPqWNd2k7dBwOWBMqxcemFhZiXcYlr1IO2EGDU522wt1Jf9R/s1600/venizelos-4-thumb-large.jpg 
Συνέντευξη του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών κ. Ευάγγελου Βενιζέλου στο...
κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega Channel
Ό. Τρέμη: Έχουμε συνδεθεί και καλησπερίζουμε τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Υπουργό Οικονομικών, τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο. Καλησπέρα κ. Βενιζέλε.
 Ευ. Βενιζέλος: Καλησπέρα σας.
2012-02-22. Συνέντευξη Ευ. Βενιζέλου στο Mega Channel from Evangelos Venizelos on Vimeo.

Ό. Τρέμη: Ξεκινώ με αυτή τη συμφωνία βεβαίως λογικά που επετεύχθη μετά πολλών κόπων και βασάνων τα ξημερώματα της Τρίτης και η οποία συμφωνία διασφαλίζει την παραμονή της χώρας μας στο ευρώ. Χαρακτηρίστηκε ιστορική και από την πλευρά του Πρωθυπουργού, περιλαμβάνει όμως ταυτόχρονα και πολύ σκληρούς όρους για τους πολίτες, κυρίως μισθωτούς και συνταξιούχους, που καλούνται να κάνουν και νέες θυσίες. Θέλω, λοιπόν, να σας ρωτήσω εάν μπορείτε να τους διαβεβαιώσετε ότι δεν υπάρχει θέμα χρεοκοπίας της χώρας πλέον, ένα, και δεύτερον, ότι οι θυσίες στις οποίες καλούνται να υποβληθούν, αυτές οι νέες θυσίες μαζί με τις προηγούμενες, θα πιάσουν τόπο.

2012-02-21. Συνέντευξη Τύπου Ευ. Βενιζέλου μετά το Eurogroup from Evangelos Venizelos on Vimeo.

http://evenizelos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: