Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ψάχνουν για... έμπρακτη μετάνοια οι γαλάζιοι διαγραφέντες

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ψάχνουν για... έμπρακτη μετάνοια οι γαλάζιοι διαγραφέντες
Θέλουν να δηλώσουν εμπράκτως την... πίστη τους στο κόμμα και δεν μπορούν! Νευρικό κλονισμό έχει προκαλέσει στις τάξεις των...
μετανιωμένων «γαλάζιων» βουλευτών -που διαγράφηκαν από την ΚΟ της ΝΔ μετά το «όχι» τους στην ψηφοφορία για το νέο Μνημόνιο- το γεγονός ότι το ΚΚΕ και ο ΛΑΟΣ έδειξαν ότι δεν προτίθενται να καταθέσουν αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου για το PSI, το οποίο συζητείται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής.

Θα ήταν, βλέπετε, μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, με το «ναι» τους να αμβλύνουν τις εντυπώσεις και κάποια στιγμή να επιστρέψουν στο «γαλάζιο» μαντρί!
Απόγνωση
Στην απόγνωσή τους, λοιπόν, κάποιοι από αυτούς συζητούσαν στο περιστύλιο και στο εντευκτήριο της Βουλής αν μπορούν οι ίδιοι να μαζέψουν τις 15 υπογραφές που απαιτούνται, ώστε να διεξαχθεί ονομαστική ψηφοφορία! Θα ήταν πάντως παγκόσμια πρωτοτυπία να προκαλείς ονομαστική ψηφοφορία, προκειμένου να στηρίξεις ένα νομοσχέδιο...

Αισιόδοξος
Απόλυτα αισιόδοξος ότι η ΝΔ όχι μόνο θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, αλλά θα πετύχει και την πολυπόθητη αυτοδυναμία, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του (Real FM) ο διπλωματικός σύμβουλος του Αντ. Σαμαρά, Ανδρέας Ψυχάρης. Ο υποψήφιος της ΝΔ στην Α' Αθηνών προέβλεψε μάλιστα και τη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι το κόμμα του είναι «η μόνη σταθερά του πολιτικού συστήματος».

ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: