Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Πρωτάθλημα Football League - Πιερικός - Αγροτικός Αστέρας 2 - 0


  Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012 Αθλητισμός
"Χόρευε" στη λάσπη
Πολύ μεγάλη νίκη σημείωσε χθες το απόγευμα ο Πιερικός στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης καθώς επικράτησε του Αγροτικού Αστέρα με 2 – 0 τέρματα ύστερα από ..
πάρα πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο 2ο ημίχρονο.
Το συγκρότημα του Γιώργου Χατζάρα δεν απειλήθηκε σε καμία φάση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης ενώ στην επανάληψη αν οι παίκτες του ήταν πιο εύστοχοι το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.
Φάσεις και γκολ
Στο 2' σουτ του Μπλαζέφσκι από μακριά, έδιωξε σε κόρνερ ο Λαμπάκης.
Στο 12' ατομική προσπάθεια του Πουρτουλίδη που βρέθηκε τετ α τετ με τον Λαμπάκη, αλλά πλάσαρε πάνω στο σώμα του τερματοφύλακα του Αγροτικού.
Στο 15' σέντρα του Κόιτς από δεξιά, ο Κουτσοσπύρος προσπάθησε να κάνει την προβολή αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει και να καταλήξει άουτ.
Στο 23' ο διαιτητής Κυριαζίδης δεν απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα τον Πετρίσεβιτς για αγκωνιά στον Μπλαζέφσκι (για αγκωνιά στον Μπλαζέφσκι είχε δεχτεί και την πρώτη κίτρινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής).
Στο 25' ο Λαζαρίδης απομάκρυνε προ του Προβατίδη που ετοιμαζόταν να σουτάρει μέσα από την περιοχή του Πιερικού.
Στο 39' εκτέλεση κόρνερ του Κόιτς από αριστερά, ο Κουτσοσπύρος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Πουλόπουλος από κοντά έκανε το 1 - 0 για τον Πιερικό.
Στο 44' κούρσα του Μπλαζέφσκι από αριστερά και σέντρα στην καρδιά της άμυνας, ο Κουτσοσπύρος "βρήκε αέρα", η μπάλα έφτασε στον Ρούσεφ αλλά το γυριστό σουτ του βρήκε σε σώματα αμυντικών και απομακρύνθηκε.
Στο 49' σέντρα του Μπλαζέφσκι από αριστερά, κεφαλιά του Κουτσοσπύρου, η μπάλα δίπλα από την εστία του Αγροτικού Αστέρα.
Στο 54' σέντρα του Γιαζιτζόγλου από αριστερά, κεφαλιά του Κουτσοσπύρου, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από τα γκολπόστ του Αγροτικού Αστέρα.
Στο 62' σουτ του Μπλαζέφσκι έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αγροτικού Αστέρα.
Στο 65' σέντρα του Κόιτς από δεξιά, ανάποδο ψαλίδι του Κουτσοσπύρου από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα άουτ.
Στο 71' από κόρνερ του Καρακατσάνη, πρώτη κεφαλιά-πάσα του Παμπόε, νέα κεφαλιά του Μερεσιώτη, μπλόκαρε ο Καρακούτσης στην πρώτη καλή στιγμή του Αγροτικού Αστέρα.
Στο 73' από συρτή σέντρα του Κόιτς από δεξιά, ο Μοκακέ με όμορφη κίνηση τράβηξε πάνω του τους αμυντικούς του Αγροτικού Αστέρα και ο αφύλακτος Κοντέων με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2 - 0.
Στο 83' από εκτέλεση του Τσουκαλίδη, γύρισμα με τη μια του Καρακατσάνη, η μπάλα άουτ.
Στο 87' πολύ ωραία προσπάθεια του Πιερικού από αριστερά, με τον Μπαζέφσκι να αλλάζει με τον Γιαζιτζόγλου, τον τελευταίο να κάνει συρτή σέντρα και τον Κουτσοσπύρο από πολύ κοντά να "νικιέται" από τον Λαμπάκη.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κυριαζίδης (Έβρου) με βοηθούς τους κ.κ. Λιώλια (Έβρου) και Χαρίτση (Θράκης).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πιερικός (Γιώργος Χατζάρας)
Καρακούτσης, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πουλόπουλος, Κόιτς (74' Μπακάλης), Ιντζόγλου (46' Κοντέων), Πουρτουλίδης, Κουτσοσπύρος, Μπλαζέφσκι, Ρούσεφ (52' Μοκακέ). Στον πάγκο: Τσιντώτας, Γκουγκουλιάς, Πουρσανίδης, Ελευθεριάδης.
Αγροτικός Αστέρας (Γιώργος Κούτσης)
Λαμπάκης, Παπαδόπουλος, Μερεσιώτης, Μαργαρίτης, Βοσκόπουλος, Πετρίσεβιτς (82' Σίνης), Τσουκαλίδης, Καρακατσάνης, Παμπόε, Καπνίδης (66' Οκουμούσης), Προβατίδης. Στον πάγκο: Γουμαρίδης, Τσάτσας, Μάτζιος, Βουτσάς, Βλαχόπουλος.
Οι δηλώσεις των προπονητών
Γιώργος Κούτσης (προπονητής Αγροτικού Αστέρα)
"Αντιμεωπίσαμε σήμερα μια ομάδα με πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και ένα πολύ σπουδαίο προπονητή και δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Ο αντίπαλος ήταν ανώτερος κυρίως στο 2ο ημίχρονο. Συγχαρητήρια στον Πιερικό για τα ην επιτυχία. καλή συνέχεια και εύχομαι να πετύχει τους στόχους του.
Εμείς όπως είναι γνωστό αντιμετωπίζουμε πάρα πολλά προβλήματα και μόνο και μόνο οι ποδοσφαιριστές μου έρχονται και αγωνίζονται θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Συνεχίζουμε βλέποντας το επόμενο παιχνίδι".
Γιώργος Χατζάρας (προπονητής Πιερικού)
"Πριν πω κάτι για το παιχνίδι θέλω να τονίσω στον Γιώργο Κούτση πως οι καλοί προπονητές ξεκινούν από τα δύσκολα. Σήμερα σ' ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο παρουσιάσαμε πάρα πολύ καλή εικόνα στην επανάληψη, έχοντας δυο παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο να προσφέρουν ποιότητα και δημιουργία στην ομάδα. Συνεχίζουμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου πετύχανε μια δίκαιη νίκη".
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις διαφορές όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό του Πιερικού από το προηγούμενο πέρασμα του ο Γιώργο Χατζάρα απάντησε:
"Το ρόστερ αυτή τη φορά είναι πιο ποιοτικό με καλύτερους ποδοσφαιριστές, θέλουμε να έχουμε έναν έμπειρο και έναν νεαρό σε κάθε παίκτη. Και έτσι πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια: