Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Καρτέρι θανάτου σε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου - Κλινικά νεκρός ο δράστης Απόπειρα δολοφονίας το πρωί στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά - Λίγο μετά ο δράστης αυτοπυροβολήθηκε μέσα στα γραφεία της ΕΠΣΗ μπροστά στα μάτια της συζύγου του - ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012
"Καρτέρι" θανάτου είχε στήσει, το πρωί, ένας 35χρονος άνδρας σε έναν ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά, στο Ηράκλειο.
Ο 38χρονος ιδιοκτήτης... γυμναστηρίου, μετά από 4 ημέρες απουσίας του στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε στο Ηράκλειο. Ο δράστης, από τις 09.00 το πρωί, του την "είχε στήσει" στο χώρο όπου βρίσκεται τόσο το σπίτι, όσο και το γυμναστήριό του, σε πάροδο της οδού Ηρακλή. Ο δράστης βγήκε από το αυτοκίνητό του, φώναξε τον 38χρονο και σχεδόν εξ επαφής τον "γάζωσε" με τρεις σφαίρες από πιστόλι 7,65mm, από τις πέντε που είχε "ρίξει" συνολικά. Η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο περισυνέλεξε πέντε κενά φυσίγγια και ένα γεμάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάρτυρας του αιματηρού περιστατικού έγινε κοπέλα που εργάζεται στην υποδοχή του γυμναστηρίου. Το θύμα μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται με πολύ σοβαρά τραύματα από τρεις σφαίρες στο σβέρκο, τον ώμο και την πλάτη και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά σοβαρή.

Ο δράστης, γερμανικής καταγωγής, "γνωστός" στη νύχτα καθώς εργαζόταν ως "πορτιέρης", αμέσως μετά μπήκε στο αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς τα γραφεία της ΕΠΣΗ όπου εργάζεται η σύζυγός του, κόρη γνωστού παράγοντα. Τη φώναξε στην κουζίνα για "της πει κάτι", κι εκεί, αφού της μίλησε, με το ίδιο όπλο που πυροβόλησε τον 38χρονο γυμναστή, αυτοπυροβολήθηκε στο δεξί κρόταφο και σύμφωνα με τους γιατρούς είναι κλινικά νεκρός. Ο δράστης, πατέρας τριών παιδιών, τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως προπονητής πολεμικών τεχνών.
Η σύζυγός του σοκαρισμένη ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τα αίτια του τραγικού περιστατικού, ωστόσο τα στοιχεία συγκλίνουν σε προσωπική υπόθεση.
Εν τω μεταξύ ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣ Ηρακλείου, τονίζοντας ότι ουδεμία σχέση έχει το τραγικό περιστατικό με τις δραστηριότητες της Ένωσης ή το ποδόσφαιρο
(διαβάστε εδώ) http://cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: