Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Άξιζε και κέρδισε ο Πιερικός, 2-0 τον Αγροτικό Αστέρα

http://www.novasports.gr/media/2012/2/286f020f-c54d-439b-a8c9-a0ec63ebade4_3.jpg 

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012
Σαφώς ανώτερος ο Πιερικός, επιβλήθηκε 2-0 του Αγροτικού Αστέρα στην Κατερίνη και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή του χάρη στους ..
οποίους παραμένει σε τροχιά πλέι οφ.
Η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα διατήρησε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και έφτασε δίκαια στη νίκη απέναντι στους «σταχυοφόρους», που δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο.
Οι «μελανόλευκοι» ανέλαβαν από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων και η υπεροχή τους απέδωσε καρπούς στο 39'. Ο Κόιτς εκτέλεσε κόρνερ, ο Κουτσοσπύρος έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι αλλά στην επαναφορά ο Πουλόπουλος την έσπρωξε με σουτ στα δίχτυα του τερματοφύλακα Λαμπάκη.
Ο Πιερικός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη και στο 73' έφτασε στο δεύτερο τέρμα, με το οποίο «κλείδωσε» τη νίκη του. Ο Κόιτς και πάλι, επιχείρησε σέντρα και ο αφύλακτος Κοντέων με σουτ διαμόρφωσε το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ
(Γιώργος Χατζάρας): Καρακούτσης, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πουλόπουλος, Κόιτς (74' Μπακάλης), Ιντζόγλου (46' Κοντέων), Πουρτουλίδης, Κουτσοσπύρος, Μπλαζέφσκι, Ρούσεφ (52' Μοκακέ).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
(Γιώργος Κούτσης): Λαμπάκης, Παπαδόπουλος, Μερεσιώτης, Μαργαρίτης, Βοσκόπουλος, Πετρίσεβιτς (82' Σίνης), Τσουκαλίδης, Καρακατσάνης, Παμπόε, Καπνίδης (66' Οκουμούσης), Προβατίδης.
Επιμέλεια: Κώστας Φόλλας - http://www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: