Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ (του Δημήτρη Καλαϊτζή)

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012
Η Ελλάδα των νεόπτωχων.Η Ελλάδα της εξαθλίωσης.Η πατρίδα που δέν μπορεί να εξασφαλίσει δουλειά και ψωμί στο λαό της.Η αγορά που στενάζει.Η ύφεση που όλο και ανεβαίνει.Η μεσαία τάξη που έχει εξαφανιστεί.Η νέα ...
τάξη των φτωχών και των αστέγων.Το νέο κύμα των μεταναστών, που φεύγει για τον σύγχρονο "ξενητεμό".Η Ελλάδα που αντί να στηρίξει τους μικρομεσαιους της, ζεί απο αυτούς απομιζώντας ότι μπορεί, με την "ξετσίπωτη" φορομπηχτική πολιτική.Κάθε μέρα και ουρές στις διάφορες υπηρεσίες για να καταβάλλει ο φτωχός λαός το υστέρημά του και να στηρίξει την Ελληνική οικονομία, που την φτώχευσαν οι κυβερνώντες και οι παρατρεχάμενοι "μπατακτσίδες" της πολιτικής.
Αυτό είναι η Ελλάδα σήμερα.
Και, παρ όλα αυτά, οι σημερινοί πολιτικοί δίνουν τον μεγάλο τους αγώνα, όχι για το καλό της πατρίδας, αλλά για την εξασφάλιση της δικής τους "δουλειάς", της πολιτικής καρέκλας που κατέχουν και κατάφεραν επι σειρά ετών να ζούν "πριγκιπικά" με το υστέρημα του Ελληνικού λαού.
Στο ΠΑΣΟΚ άλλοι αγωνίζονται να κρατήσουν τη βουλευτική καρέκλα και άλλοι  να γίνουν αρχηγοί του κόμματος, προσπαθώντας να φορτώσουν τα λάθη σε εξιλαστήρια θύματα, για την δική τους πολιτική επιβίωση.
Στη Νέα Δημοκρατία, ο αρχηγός της οσφρίστηκε εξουσία και κρατά την τακτική και "μέσα και έξω", ελπίζοντας στην παραπλάνηση του λαού, για να υφαρπάξει την ψήφο και να ανέλθει στην εξουσία.Και τί έγινε; θα αλλάξει τίποτε;

Τα υπολοιπα κόμματα, το καθένα με τη δική του μικροκομματική λογική και αγώνας για την εξασφάλιση της αύξησης των ποσοστών τους.Δέν καταφέρνουν μερχι στιγμής να εμπνεύσουν και πολύ αισιοδοξία, δέν πείθουν ότι διδάχτηκαν απο τα εγκληματικά λάθη των "κυβερνητικών κομμάτων" και περιχαρακώνονται στα δικά τους μικρομάγαζα, χωρίς να πείθουν ότι μπορούν να προσφέρουν διαφορετικές υπηρεσίες στο λαό.

Και απορεί ο κάθε πολίτης, μα είναι δυνατον; ακόμη και σήμερα πιστεύουν οι πολιτικοί ότι μπορούν να κοροιδεύουν τον ελληνικό λαό;Αλήθεια πιστεύουν ότι με τη Νέα Κυβέρνηση Παπαδήμου ο λαός αισθάνεται ασφάλεια και βλέπει φώς για το μέλλον;Αλήθεια πιστεύουν ότι ο Ελληνας δέν έχει διαορφώσει άποψη για τη μελλοντική λειτουργία του πολιτικού συστήματος;
Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας.
Αλλά θα πει κανείς και τί να γίνει;να καταργήσουμε τα κόμματα;
Οχι.Αλλά πρέπει να πάρουν το μάθημα.. πρέπει να γνωρίζουν ότι οι "πολιτικοί στρουθοκαμηλισμοί" δέν περνάνε πιά.Χρειάζεται φώς.Υπαρκτό και καθαρό.Τέτοιο που να πείθει τον λαό ότι "κάτι" θα αλλάξει.
Ομως, επειδή ζούμε σε μία οικονομία που παγκοσμίως περιβάλλεται απο "λαμόγια και κεροδοσκόπους" των διαφόρων φάνς,οι ελπίδες είναι λίγες, αφού το σαράκι της αισχροκέρδιας και της οικονομικής αφαίμαξης έχει πεί για τα καλά στο πετσί του "κάθε πατριώτη" έλληνα.

ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: