Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Σε κλίμα βαρύ… Εκλογές ανάδειξης του νέου Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου την ερχόμενη Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου

http://portalpierias.gr/wp-content/uploads/2011/12/eborikos-sillogos-katerinis.jpg 

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Με φόντο την  οικονομική κρίση και το άσχημο κλίμα που επικρατεί στην αγορά ως αποτέλεσμα της πτωτικής αγοραστικής κίνησης ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης ...ετοιμάζεται για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ με τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου.
Τα μέλη που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν υποψηφιότητα θα πρέπει να καταθέσουν γραπτή αίτηση προς τη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου μέχρι αύριο Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 13:00. Όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Ρέχας ο οποίος θα είναι εκ νέου υποψήφιος, υπάρχει ένας προβληματισμός και μία διστακτικότητα από τα μέλη του συλλόγου λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. «Όπως είναι φυσικό το ενδιαφέρον των μελών για συμμετοχή στις εκλογές δεν είναι αυτό που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο θα πρέπει να αγωνιστούμε για να σταθούμε όρθιοι και σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία», επεσήμανε ο κ. Ρέχας ενώ όπως τόνισε, κατά πάσα πιθανότητα και σε αυτές τις εκλογές το ψηφοδέλτιο θα είναι ενιαίο. Οι υποψήφιοι, σύμφωνα με τον κ. Ρέχα αναμένεται να είναι γύρω στους 15 και το 9μελές Δ.Σ θα αναδειχθεί βάσει της σταυροδοσίας (και ο επικεφαλής ψηφίζεται με σταυρό).
Αξίζει να σημειωθεί ότι  την ερχόμενη Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στο Επιμελητήριο Πιερίας (επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 9 στον 1ο όροφο), για να συζητηθούν και να παρθούν σχετικές αποφάσεις για τα εξής θέματα:
-Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης και εφορευτικής επιτροπής.
-Πεπραγμένα Διοικητικού Συμβουλίου.
-Οικονομικός απολογισμός.
-Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.
-Έγκριση πεπραγμένων, οικονομικού απολογισμού, Έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη.
-Προτάσεις – Ανακοινώσεις μελών.
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012 από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου επί της οδού 16ης Οκτωβρίου 2 (4ος όροφος). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: