Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Οι νέοι τρόποι διδασκαλίας - Συνάντηση διευθυντών της Β/θμιας Εκπ/σης για τα τρέχοντα εκπαιδευτικά θέματα

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011 Τοπικά
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011 συνάντηση Διευθυντών σχολικών μονάδων της Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Πιερίας, την ..
οποία συγκάλεσε ο Δ/ντής Β/θμιας Εκπ/σης κ. Ιωάννης Καζταρίδης και αφορούσε τρέχοντα εκπαιδευτικά θέματα.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Σχολική Σύμβουλος κ. Κουντουρά, τα μέλη του ΠΥΣΔΕ καθώς και ο Πρόεδρος και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΜΕ Πιερίας.

Η ημερίδα ξεκίνησε με καλωσόρισμα του Δ/ντή του 5ου ΓΕΛ κ. Α. Παπαργυρίου και ακολούθησε η εισήγηση του Δ/ντή Β/θμιας κ. Καζταρίδη με επισημάνσεις σε θέματα όπως αποσπάσεις, επιμόρφωση, λειτουργία σχολικών μονάδων κ.α. Το λόγο πήρε η Σχολική Σύμβουλος η οποία έδωσε έμφαση στους νέους τρόπους διδασκαλίας.

Στη συνέχεια οι αιρετοί κ. Αραμπατζής και Πουλετίδης επεσήμαναν τις δυσκολίες του εκπαιδευτικού έργου. Τέλος ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ κ. Σιαμάγκας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σημασία της εθελοντικής προσφοράς και η κ. Πάσχου στο Νέο Τεχνολογικό Λύκειο.

Ακολούθησε συζήτηση και τέθηκαν προβληματισμοί από τους Δ/ντές για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου, ενώ η ημερίδα έκλεισε με ευχές για καλές γιορτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: