Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ..... ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ.. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ... ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ..ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ..

http://www.epikaira.gr/content/data/multimedia/images/mixelakissamaras.jpg 

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011 
Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ Μιχελάκης έχασε την ψυχραιμία του στην εκπομπή του Ν.Χατζηνικολάου.Δεν του άρεσε η απόφαση του Παπανδρέου για δημοψήφισμα... θέλει λέει εκλογές και ότι ο πρωθυπουργός προσπαθεί να..
κάνει συνένοχο το λαό.. δηλαδή κύριε Μιχελάκη, ο λαός δέν πρέπει να είναι κυρίαρχος; ή πρέπει να είναι κυρίαρχος όταν σας βολεύει; τόσο καιρο φωνάζετε ότι δέν έχει νομιμοποίηση η κυβέρνηση να παίρνει τέτοια μέτρα... το ίδιο έλεγα και εγώ σε άρθα μου το τελευταίο διάστημα.. τώρα που καλείται να αποφασίσει ο λαός να δώσει ή όχι τη νομιμοποίησή του στην κυβέρνηση για τη νέα δανειακή σύμβαση δέν το θέλουμε γιατί; άν αποφασίσει ο λαός ότι δέ θέλει καλώς να το πράξει.Αν όμως το επιδοκιμάσει, μήπως θα σημαίνει αποτυχία της αντιπολιτευτικής σας τακτικής που ψαρεύετε στα θολά νερά, παριστάνοντες τις μωρές παρθένες εκ του ασφαλούς;

Δεν υπάρχουν σχόλια: