Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.. (του Δημήτρη Καλαϊτζή)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghPGWZNZt7MJQRlFtE2mRYIS3hufsRl796aNKRVAZEkPf71TDK9cw88VKIuJcD-_3Krccl1h0Qkuv8mYxESUxmktI2yPU-5Fy0yGCyo7YSEjem3LE9zlJGcIjpXPbLaE9UKcQN9RW_56I_/s1600/papandreouvoulisolomeleia.jpg 

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011
Καλή εβδομάδα σε όλους μας.Μία εβδομάδα πολύ δύσκολη και ίσω πολιτικά απρόβλεπτη. Δύσκολη για τον λαό, δύσκολη όμως και για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.Οι βουλευτές αυτοί έχουν κουβαλήσει επι δύο χρόνια...
το σταυρό του μαρτυρίου. Εχουν κληθεί να ψηφίσουν μέτρα τα οποία ούτε πιστεύουν αλλά και ούτε φιλολαικά είναι.Το αντίθετο είναι η βασική αιτία να δέχονται καθημερινά τον χλευασμό και πολλές φορές και την οργή της κοιωνίας, που εκφράζεται άλλοτε ήπια και φραστικά και άλλοτε ακόμη και με προπηλακισμούς και χειροδικίες.
Σήμερα λοιπόν η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ καλείται να πάρει σαφή θέση και να υπενθυμίσει στην κυβέρνηση ότι εκτός απο την σωτηρία της Ελλάδος, υπάρχει και η σωτηρία του λαού, αλλά και της ίδια της δημοκρατικής παράταξης. Και άν κάποιοι "υπουργοί ή υπουργεύοντες" τολμούν να κάνουν σχέδια για την επόμενη μέρα και ετοιμάζονται να λάβουν θέσεις για την μετα Παπανδρέου εποχή, να ξέρουν ότι ο λαός πιά δέν τρώει κουτόχορτο και ξέρει να αποδώσει στον καθένα ότι του ανήκει.
Ετσι αυτή η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδος του ΠΑΣΟΚ έχει την μεγαλύτερη σημασία απο όλες τις συενδριάσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα.Γιατί θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις.Θα είναι εκείνη η συνεδρίαση που, ή θα στείλει το ΠΑΣΟΚ στα τάρταρα ή θα στείλει άλλους όψιμους σωτήρες εκεί που τους "πρέπει".
Και μοναδικό μέσο για να υπάρχει κοινωνική αποδοχή (και άν υπάρξει) είναι η ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης με 180 βουλευτές.Αυτό πρέπει να απαιτήσουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απο τον πρωθυπουργό της χώρας.
του Δημ.Καλαϊτζή

Δεν υπάρχουν σχόλια: