Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ποιοι είναι οι αλώβητοι… του βιολογικού Καθαρισμού Νότιας Πιερίας…?

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011
Η διοίκηση  του δήμου Δίου - Ολύμπου βολεύτηκε και κέρδισε χρόνο …
            Ενόψει της, μη στεγανότητας των δεξαμενών, του Βιολογικού Καθαρισμού Νότιας Πιερίας όπως από την ίδια , ανακοινώθηκε. Καθώς, επί του παρόντος τουλάχιστον , δεν είναι υποχρεωμένη να βρίσκει άλλες.. δικαιολογίες , για την μη λειτουργία του, όμως εσπράτει τέλος βιολογικού στο Λιτόχωρο…!

 Πίσω από όλα αυτά ,βέβαια ,βλέπουμε <<διαφορά εκτιμήσεων,>> από την  σημερινή διοίκηση , στα καυτά θέματα που λέγονται : σύστημα υποστήριξης εξουδετέρωσης οσμών,  δοκιμαστική λειτουργία με λύματα , παραλαβή παράδοση για χρήση υποθαλάσσιου αγωγού,  ιδιοκτησιακό καθεστώς, η παραλία Λεπτοκαρυάς χωρίς αγωγούς μεταφοράς λυμάτων θα είναι  λειτουργία  χωρίς νόημα ,όπως και  η  άδεια λειτουργίας,κλπ…ωστόσο  η σημερινή νομοθεσία  επιβάλει την λειτουργία των βιολογικών καθαρισμών της χώρας, απαγορεύει ομως αυστηρά τις εκροές αυτών,   στην θάλασσα…!
Ποιοί είναι όμως, οι δημοτική σύμβουλοι που στο πίσω μέρος του εγκεφάλου τους διαβάζουν μια τέτοια επιθυμία ,προκειμένου να σηκωθούν όσο το δυνατόν αλώβητοι από αυτή την ηλεκτρική καρέκλα ...που φέρει το όνομα <<Βιολογικός>> και θα απαιτήσουν,  το δικό τους αίτημα στις επόμενες εκλογές …?  θα είναι και έτοιμοι να πάρουν στα χεριά τους την καυτή πατάτα της σημερινής διοίκησης,… !στην οποία, όμως , σήμερα βρίσκονται να  συνδιοικούνε …! Για αυτούς αυτό, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο…?  Όμως η παράνοια έχει μεγάλο κόστος…!

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ     ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: