Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Θρίλερ με τον Χατζηνικολάου

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011
Με τις πολιτικές εξελίξεις να κορυφώνονται, και τον χώρο του Τύπου να εισέρχεται σε κατάσταση βαθιάς κρίσης, ειδικά ο τομέας της τηλεόρασης, κορυφώνεται το...
ενδιαφέρον για την περίπτωση του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο εκδότης της «Real News»  τηρεί στάση αναμονής, καθώς δεν έχει γεφυρωθεί η απόσταση που τον χωρίζει από τη διοίκηση του Alter, στο περιθώριο της νέας σοβαρής κρίσης η οποία έχει ξεσπάσει στον τηλεοπτικό σταθμό, δημιουργώντας και πάλι ερωτηματικά για τη βιωσιμότητά του.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η δημοσιογραφική ομάδα του βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Όμιλο Κυριακού, για την προοπτική μετακόμισης στον «ΑΝΤ1», που εφόσον υλοποιηθεί θα έχει χαρακτήρα στρατηγικής συνεργασίας, με δεδομένη την παράλληλη δραστηριοποίηση του Νίκου Χατζηνικολάου, τόσο στον χώρο της έντυπης δημοσιογραφίας, μέσω της «Real News», όσο και στο ραδιόφωνο με τον «Real Fm», που έχει καταφέρει να κατοχυρώσει τη θέση του μεταξύ των ειδησεογραφικών σταθμών.

Το… θρίλερ ωστόσο δεν έχει λήξει ακόμη, και όσο δεν πέφτουν οι υπογραφές τόσο θα αναζωπυρώνονται τα σενάρια που θέλουν και άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Νίκο Χατζηνικολάου. Από το Mega, μέχρι τον… ΣΚΑΪ.
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: