Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Αντίθετοι με την εφεδρεία οκτώ βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ - ΡΕΠΠΑ

Αντίθετοι με την εφεδρεία οκτώ βουλευτές του ΠΑΣΟΚ    Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Την αντίθεσή τους στην απόφαση της κυβέρνησης να εφαρμόσει την εργασιακή εφεδρεία στο Δημόσιο διατύπωσαν αρχικά εννέα και τελικά οκτώ κυβερνητικοί βουλευτές σε...
επιστολή τους προς τους υπουργούς Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ευ. Βενιζέλο και Δ. Ρέππα.

Την αντίθεσή τους στην απόφαση της κυβέρνησης να εφαρμόσει την εργασιακή εφεδρεία στο Δημόσιο διατύπωσαν αρχικά εννέα και τελικά οκτώ κυβερνητικοί βουλευτές [η Βάσω Αλεξανδρίδου δήλωσε ότι αποσύρει την υπογραφή της, αφού όπως είπε μπήκε στο κείμενο εκ παραδρομής (!)] σε επιστολή τους προς τους υπουργούς Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ευ. Βενιζέλο και Δ. Ρέππα.
Στην επιστολή τους οι βουλευτές της συμπολίτευσης αναφέρουν ότι "η μέχρι τώρα αντιμετώπιση του θέματος από την κυβέρνηση κάθε άλλο προς τη σωστή κατεύθυνση είναι, αφού θεωρητικολογούμε για πλεονάζουσες και ελλειμματικές υπηρεσίες, χωρίς να εκπονούμε ένα συγκεκριμένο σχέδιο για το θεωρούμενο πλεονάζον προσωπικό".
Χαρακτηρίζουν "αντιδραστική" την πρόταση της ΝΔ για την εργασιακή εφεδρεία και καλούν την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε ένα πρόγραμμα καταγραφής των κενών και μετακίνησης σε αυτά των υπαλλήλων που θα βρεθούν στην γκρίζα ζώνη, με προτεραιότητα τη στελέχωση υπηρεσιών που διεξάγουν ελέγχους και αυτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης των πολιτών.
"Δεν δίνει λύσεις" Ζητούν επίσης από την κυβέρνηση να απεγκλωβιστεί από τη λογική της ΝΔ για την εφεδρεία και να αναθεωρήσει την απόφαση που έλαβε, επειδή όπως λένε "δεν δίνει τις λύσεις και τα αποτελέσματα που έχει ανάγκη ο τόπος". Πρώτος υπογράφων είναι ο προ διμήνου υφυπουργός Β. Κεγκέρογλου και οι Μιχ. Τζελέπης, Ν. Ζωίδης, Δ. Βαρβαρίγος, Ολγα Ρενταρή, Αθανασία Μερεντίτη, Μιχ. Παντούλας και Σ. Μοσχόπουλος.
Γιώργος Πίκουλας
http://content-aka.ethnos.gr/filesystem/images/20110909/engine/assets_LARGE_t_420_42338790_type11484.jpg
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: