Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Δράμα - Την άρπαξε στον δρόμο και τη βίασε

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi5gkA4vkwiND7s9jtolG9X0knQDrkzq-7RCqchZzRk6MIPctSK4VNzGwhfCWoGsZ25aP1tJe4tmEy9xsGMoJq7daxa3OelIJVGiSIpvS5Ir-JEfrq1UYF71CB0MGEddghiQyVTM2ZT9uQB/s1600/1.jpg

Δευτέρα 08 Αυγούστου 2011
Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια νεαρή αλλοδαπή γυναίκα στα χέρια ενός αδίστακτου βιαστή στην Δράμα. Η άτυχη κοπέλα απήχθη...
κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου από τον δράστη, ο οποίος την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία όπου ικανοποίησε ανενόχλητος τις αρρωστημένες προθέσεις του.
Η 23χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία κατέφυγε σε άθλια κατάσταση στο αστυνομικό τμήμα της Προσοτσάνης στην Δράμα και κατήγγειλε ότι, ενώ βάδιζε σε συνοικιακό δρόμο, ένας άγνωστος της επιτέθηκε και με τη χρήση σωματικής βίας την εξανάγκασε να μπει στο αυτοκίνητό του. Χωρίς εκείνη να μπορεί να αντιδράσει, την οδήγησε σε αγροτική περιοχή όπου την βίασε και την εγκατέλειψε αβοήθητη!
Με την περιγραφή που έδωσε το θύμα, οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον βιαστή και τον εντόπισαν στην περιοχή. Πρόκειται για έναν 25χρονο, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την νεαρή Βουλγάρα και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Δράμας με την κατηγορία του βιασμού.

http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: