Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΣΠΕΙΡΑ ΖΩΟΚΛΕΦΤΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΣΤΗ ΒΡΟΝΤΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgPmf6BCuiMiJDrAEs0DF0cYcaN-0v_me2iN1JeUrHwh-RhJPPyPYiOJioOyokEs4XKHb77ZXX4snxfEByjy3IN9R5wXy7Nv4fbxwuO74ZWPrRoSEKuIT9Dc_1oWjNk27birgWycgbxQvM/ 

Δευτέρα 08 Αυγούστου 2011
Μεγάλη σπείρα ζωοκλεφτών δρά τον τελευταίο καιρό στην Πιερία. Σπείρα που φαίνεται να είναι καλά οργανωμένη, αφού έχει κλέψει εκατοντάδες πρόβατα στην περιοχή της... Βροντούς.Πρόσφατο θύμα ο κτηνοτρόφος Γιάννης Πρίντζιος, που διαθέτει ένα σύγχρονο κοπάδι επιλεγμένης ράτσας προβάτων.
Οπως κατήγγειλε ο ίδιος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, του έκλεψαν είκοσι πρόβατα πρίν τρείς μέρες και άλλη μία φορά εκλάπησαν και άλλα πρόβατα απο τον ίδιο.Και απο άλλους κτηνοτρόφους της Βροντούς εκλάπησαν εκατοντάδες ζώα, μάλιστα απο ένα πήραν 50 κατσίκια.
Οπως κατήγγειλε ο κ Πρίντζιος, η αστυνομία αδρανεί και μέχρι τώρα δέν έγινε καμμία σοβαρή κίνηση να βρεθούν οι δράστες, που όπως είναι φυσικό δέν είναι ένας, αλλά ολόκληρη σπείρα που λυμαίνεται την περιοχή.
Οι κτηνοτρόφοι της περιοχής σκέφτονται να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και φυλάττουν με βάρδιες την περιοχή και όπως είναι φυσικό δέν θα αφήσουν πιά απροστάτευτα τα ποίμνιά τους, αλλά θα φτάσουν μέχρι και την αυτοδικία για να προστατέψουν την περιουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: