Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

BΑΤΑΝΙΑΚΟΣ - "Διπλό μεταγραφικό" χτύπημα με Ραπτόπουλο - Τριανταφύλλου - Ανανέωσε ο Παπείρας, "Φλερτάρει" με Κυρτέγο


Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011 Αθλητισμός
Συνεχίζοντας την μεταγραφική "κούρσα"  των τελευταίων ημερών ο Βατανιακός προχώρησε σε δυο ακόμη προσθήκες...
ποδοσφαιριστών και μια ανανέωση στην προσπάθεια για τον καταρτισμό του καλύτερου δυνατού ρόστερ ενόψει της έναρξης τη νέας αγωνιστικής περιόδου.
Συγκεκριμένα η Κατερινιώτικη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση των Νίκου Ραπτόπουλου που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Σβορώνου, είναι 28 ετών και αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός, Γιώργου Τριανταφύλλου που παίζει στην αριστερή πλευρά ως μέσος και αμυντικός.
Επίσης παίκτης του Βατανιακού για τέταρτη συνεχόμενη περίοδο θα είναι ο κεντρικός αμυντικός Θεοχάρης Παπείρας καθώς απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης του Γεράσιμου Ποτουρίδη η οποία προσπαθεί να κρατήσει τον "κορμό" από την περυσινή ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο και την άνοδο στην football league 2.
Ο Νίκος Ραπτόπουλος αγωνίστηκε στο παρελθόν με τα χρώματα τη Σκόντα Ξάνθης, του Πιερικού, της Καστοριάς, του Εθνικού Κατερίνης, της Αναγέννησης Γιαννιτσών και του Σβορώνου, ενώ ο Γιώργος Τριανταφύλλου ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα νέων του Π.Α.Ο.Κ, στην συνέχεια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τον Εθνικό Κατερίνης, τον Φωκικό και την ομάδα του Χαϊδαρίου πριν μεταγραφή στον Σβορώνο από όπου και αποκτήθηκε.
Επόμενος στόχος της ομάδας του Τάσου Ιωαννίδη είναι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής από την Πιερία και αυτός είναι ο Δημήτρης Κυρτέγος που πραγματοποίησε καταπληκτική σαιζόν με τούς "πόντιους" της Κατερίνης όμως έλυσε την συνεργασία του κοινή συνεναίσει με την Κατερινιώτικη ομάδα.
Ο 25χρονος επιθετικός μέσος συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο του συλλόγου και αναμένεται να απαντήσει στην πρόταση του Βατανιακού μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Τέλος υπάρχουν επαφές με ομάδες από την Πιερία για την απόκτηση δυο νεαρών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην μεσαία γραμμή και υπάρχει ενδιαφέρον από τους νεοφώτιστους του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: