Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  ανακοινώνει ότι εντός των ημερών θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση που θα αφορά τις ημερομηνίες έναρξης των δοκιμαστικών για ποδοσφαιριστές της Πιερίας που θα ενταχθούν στα αγωνιστικά τμήματα της ΣΧΟΛΗΣ.

Η διαδικασία δοκιμαστικών αποφασίστηκε αφού αυτή είναι... πλέον η "γραμμή" που θα έχει η "κάθετη οργάνωση" όλων των ΣΧΟΛΩΝ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Απαραίτητη διευκρίνηση προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης:

Επειδή πολλοί παρερμηνεύουν σκοπίμως τις οποιεσδήποτε επαφές παιδιών με τη ΣΧΟΛΗ, σημειώνεται ότι:

- οι προπονητές της Σχολής έχουν άποψη για τα περισσότερα παιδιά που αγωνίζονται στο Νομό Πιερίας και στις περιπτώσεις αυτές θα έρχονται σε επαφή με τα παιδιά και τους γονείς για να εισπράξουν κατ αρχή την θετική άποψη των ιδίων και μετά θα απευθύνονται επισήμως στις ομάδες που ανήκουν και θα ζητήσουν επίσημα τη σύμφωνη γνώμη των ομάδων τους για την "μεταγραφή" των παιδιών, που πλέον θα ανήκουν στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού, αφού αυτό θα ισχύει στην περίπτωση της μεταγραφή τους.

- Κατά τα λοιπά οι επιλογές των υπολοίπων παιδιών θα γίνονται μέσα απο τα δοκιμαστικά για τα τμήματα που απαιτείται αυτό.

Πληροφορίες  6945211444 και 6982766856

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: