Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Μαρινάκης: Η υπόθεση των «στημένων» δεν μας αφορά

http://downloads.naftemporiki.gr.edgesuite.net/photonews/2011/06/24/38898_medium.jpg 

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011
Την εμπλοκή του στο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων σχολίασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του...
Ολυμπιακού, Λιούμπομιρ Φέισα. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι η υπόθεση δεν αφορά και δεν αγγίζει τους πρωταθλητές, ενώ έκανε λόγο για «πόλεμο λάσπης από επικοινωνιακά κέντρα».

Β. Μαρινάκης: Πόλεμος λάσπης από τα ίδια επικοινωνιακά κέντρα
«Η υπόθεση των "στημένων" αγώνων, ούτε μας αφορά, ούτε μας αγγίζει. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να τεκμηριώνει το οποιοδήποτε αδίκημα. Τα ίδια επικοινωνιακά κέντρα που ξεκίνησαν τον πόλεμο λάσπης το Φλεβάρη, συνεχίζουν και τώρα. Δεν επηρεαζόμαστε από την επικαιρότητα και αυτά που ακούμε», τόνισε ο Μαρινάκης.
Στο μεταξύ, στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε νωρίτερα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, το όνομα του οποίου επίσης περιλαμβάνεται σε αυτά που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Εισαγγελία. Ο διεθνής αμυντικός, που υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, συνομίλησε με το νομικό επιτελείο και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Μώραλη, αλλά δεν έκανε δηλώσεις.
ΑΠΕ-ΜΠΕ - NAFTEMPORIKI.GR

ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: