Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΡΚΕΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

http://3.bp.blogspot.com/-CG0FTZ5M2xI/Tglx2YUmFmI/AAAAAAAAVgg/eDzyLCCm1LE/s400/IMG_0278.JPG


Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Συνεχίζεται  με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή αρκετών παιδιών η εξειδικευμένη προπόνηση παραγωγής... παικτών σε νεαρές ηλικίες.
Μεγάλο είναι το ενδιαφέρω γονέων αλλά και αρκετού κόσμου που έρχονται να παρακολουθήσουν την προπόνηση και της εγκαταστάσεις του γηπέδου στο Νέο Κεραμίδι οπου θα στεγάζεται σε τρία γήπεδα από την νέα σεζόν η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
Της εγκαταστάσεις της σχολής επισκέφτηκαν ο κ. Γκοτζαμανίδης Γιώργος, Δημοτικός  Σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης και ο κ. Τερζόπουλος Πάνος, Ειδικός Συνεργάτης της Αντιπεριφερειάρχη Πιεριας κ. Μαυρίδου Σοφίας και αρκετοί γονείς.
Η προπόνηση είναι βασισμένη σε ένα  επιστημονικό πρόγραμμα παραγωγής παικτών σε νεαρές ηλικίες και έχει ξεκινήσει από 15-6-2011 έως 15-7-2011  στο γήπεδο Νέου Κεραμιδιού. Ώρα  19:30
Ημέρες Δευτέρα- Τέταρτη -Παρασκευή.
Λόγω της μεγάλης προσελεύσεις υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί  και δεύτερο τμήμα διότι το πρόγραμμα δεν επιτρέπει  πάνω από 10 παιδιά ανα Τμήμα.
Η Πυραμίδα του Παίκτη Ανάπτυξης αποτελείται από 6 δομικά στοιχεία. Η προσέγγιση της Pyramid σε συνδυασμό με την εκπαίδευση επιτρέπει στους παίκτες να αποκτήσουν γρήγορα την εμπιστοσύνη και την πρόοδο μέσω της διασύνδεσης των επιπέδων του παιχνιδιού.
Μέσα από τα έξι δομικά στοιχεία επιβάλλεται να πέρασει κάθε εκπαιδευόμενος αθλητής για να υπάρχει ατομική  βελτίωση.
Πληροφορίες  6945211444
 Coach Uefa B ‘
ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: