Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Τις απρόοπτες διαρροές φοβούνται στο ΠαΣοΚ Τηλεφωνική επικοινωνία Βενιζέλου με Αθανασιάδη και Ρομπόπουλο, που περιμένουν πλέον την τοποθέτησή του στη Βουλή

http://vstatic.doldigital.net/vimawebstatic/96652CC12B7FE1235B6D4A6D21E259E1.jpg 

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011
Τα ενδεχόμενα απρόοπτων αρνητικών ψήφων από βουλευτές που μέχρι στιγμής δεν έχουν εκδηλωθεί, ανησυχούν πρωτίστως το Μέγαρο Μαξίμου και τα... κοινοβουλευτικά στελέχη του ΠαΣοΚ, εν όψει της αυριανής ψηφοφορίας για το Μεσοπρόθεσμο.
Από το πρωί της Δευτέρας, ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος ξεκίνησε σειρά συναντήσεων και τηλεφωνικών επικοινωνιών με βουλευτές που τις προηγούμενες ημέρες είχαν δηλώσει ότι δεν πρόκειται να υπερψηφίσουν.

Μεταξύ αυτών ο κ. Αλ. Αθανασιάδης, ο οποίος δηλώνει πλέον ότι περιμένει να ακούσει τον κ. Βενιζέλο στη Βουλή και εν συνεχεία να αποφασίσει, αλλά και ο κ. Θ. Ρομπόπουλος, που τηρεί ανάλογη στάση.
Στο πλαίσιο αυτό, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου απευθύνθηκε στα μέλη της ΚΟ του ΠαΣοΚ από το βήμα της Βουλής το βράδυ της Δευτέρας, δηλώνοντας πως ξέρει «ότι θα κάνει το καθήκον της απέναντι στο μέλλον», ενώ κάλεσε τους βουλευτές «να ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά για την πατρίδα».
Εν αναμονή των δύο κρίσιμων ψηφοφοριών της Τετάρτης (για το μεσοπρόθεσμο) και της Πέμπτης (για τον εκτελεστικό νόμο), η προσοχή των συνεργατών του κ. Παπανδρέου και των υπευθύνων της ΚΟ του ΠαΣοΚ στρέφεται πλέον στην «παρακολούθηση» των βουλευτών, ούτως ώστε να διαπιστωθούν εγκαίρως τυχόν ενδείξεις διαρροών.
Για το λόγο αυτό, συνεχείς είναι οι επικοινωνίες των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων και συνεργατών του Πρωθυπουργού, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητήσει συνεχή ενημέρωση και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παρέμβει και ο ίδιος σε περίπτωση που αυτό κριθεί αναγκαίο.
ΒΗΜΑ - Κωβαίος Αγγελος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: