Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Μεγάλο ατού για την πόλη μας

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011


Το όραμά μας  σε θεωρητικό πλαίσιο, ήρθε η ώρα να περάσουμε και στην πράξη με την ανακοίνωση μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αν όλα πάνε καλά την δημιουργία μια νέας Ακαδημίας ποδοσφαίρου  για την πόλη  μας.
Σε συνεργασία  με;;;;;;;;;;;;;;;;;;






Ευρωπαϊκά μοντέλα τμημάτων υποδομής  για την πόλη μας....

Πρωτοπόροι στον τομέα της ποδοσφαιρικής ανάπτυξης, και στόχος  να αναδειχθούν τα ταλέντα μέσα από προγράμματα τα οποία συνδυάζουν την παραγωγή παικτών με την ψυχαγωγία όλης της οικογένειας.
Τα αθλητικά κέντρα συγκεντρώνουν τα παιδιά από την ηλικία των 6 χρόνων και τα οποία αρχίζουν να μαθαίνουν τα βασικά σε ομάδες των 7-8-9 ατόμων.  Στην πορεία δημιουργούνται  ηλικιακές ομάδες .Στα αθλητικά κέντρα λειτουργούν σύγχρονα καφέ με αίθουσες ψυχαγωγίας τα πάντα για τα παιδιά και τους γονείς.   

Το σύστημα α λα γερμανικά

Οι Γερμανοί ανακάλυψαν την ανάγκη οργανωμένης εκπαίδευσης το 1998, όταν η εθνική τους ομάδα ταπεινώθηκε στην προημιτελική φάση του Μουντιάλ από την Κροατία με 3-0. Δύο χρόνια μετά όταν η Γερμανία απέτυχε παταγωδώς στο Εuro 2000, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση με μια ισοπαλία στον όμιλο με αντιπάλους την Πορτογαλία, τη Ρουμανία και την Αγγλία, έγινε φανερό ότι έπρεπε να αλλάξουν το σύστημα προετοιμασίας των νέων και την ευθύνη για την εκπαίδευση τους .

          Πέντε γηγενείς παίκτες σήκωσαν τρία Τσάμπιονς Λιγκ


Το "μοντέλο" που θέλουν να υιοθετήσουν όλοι..
http://athlitikipierias.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: