Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Απεταξάμην Αλογοσκούφη

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011









http://media.megatv.com/filesystem/images/20110421/low/still_1087735.jpg 
Σαφείς αποστάσεις από την πολιτική του Γιώργου Αλογοσκούφη στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών παίρνει πλέον η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας καθώς ο εκπρόσωπος του κόμματος, Γιάννης... Μιχελάκης χαρακτήρισε σε συνέντευξη του στο ρ/σ Flash "εγκληματικό λάθος" την απογραφή που διενήργησε το 2004 ο κ. Αλογοσκούφης.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών απάντησε αμέσως θυμίζοντας πως η απογραφή ήταν κεντρική προεκλογική δέσμευση της ΝΔ, ενώ συνεργάτες του τόνιζαν: "Την απογραφή έκανε η Eurostat. Την είχε άλλωστε ζητήσει πριν από το 2004”.

Ωστόσο προς αποφυγή παρεξηγήσεων ο Γ. Μιχελάκης συνομίλησε μετά τις δηλώσεις του με τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον διαβεβαίωσε πως η κριτική του δεν αφορούσε το πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Συνομιλητές του Κ. Καραμανλή δεν θέλουν να δώσουν συνέχεια στο θέμα ειδικά μετά το καλό κλίμα στη συνάντηση του πρώην και του νυν προέδρου της ΝΔ στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλη. Πάντως κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας αποσαφήνιζαν έως το βράδυ της Μ. Πέμπτης πως η απογραφή έχει αποδειχθεί ότι ήταν ιστορικό λάθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: