Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Πρωταθλητές στο «ηλεκτρονικό καμάκι» οι Έλληνες

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011
Το παγκόσμιο σκήπτρο του online φλερτ κρατάει η Αθήνα, σύμφωνα με τη λίστα του «World Flirtation League», το οποίο κατατάσσει τις πόλεις βάσει του αριθμού των χρηστών που εγγράφονται στο site κοινωνικής δικτύωσης... Badoo.com, με σκοπό το… ηλεκτρονικό καμάκι.
Η Ρώμη είναι στην όγδοη, η Μαδρίτη 3η, το Παρίσι 38ο, το Λονδίνο 57ο το Βερολίνο 79ο και η Νέα Υόρκη 89η. Τρεις αραβικές πόλεις -Κουβέιτ, Τυνησία και Βηρυτός-  και τρεις πρώην σοβιετικές Μόσχα (στη δεύτερη θέση) Κίεβο, Μπακού συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

Μάλιστα, ο μέσος χρήστης του Badoo.com στην Αθήνα ξεκινά κάθε μήνα 25,7 online φλερτ, τα οποία είναι διπλάσια από όσα ο κάτοικος του Ρίο ντε Τζανέιρο (12.4%).
Η έρευνα εξέτασε περίπου 200 πόλεις σε όλο τον κόσμο, ενώ ανέλυσε 12 εκατομμύρια επαφές, με 108 εκατομμύρια χρήστες να κάνουν τσατ και να φλερτάρουν σε 180 χώρες.

Η συγγραφέας του οδηγού «Τhe Lonely Planet Encounter Guide to Athens», Βικτόρια Κυριακοπούλος, εξήγησε πως τα αποτελέσματα είναι τουλάχιστον αναμενόμενα, καθώς «η πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι μια άκρως γοητευτική πόλη με έναν ηδονιστικό τρόπο ζωής».
«Οι Αθηναίοι αγαπούν τα πάρτι και αγαπούν να συζητούν» τόνισε και συνέχισε «Το φλιρτ και τα σεξουαλικά πειράγματα δεν είναι μόνο το μέσο για ένα τέλος, αλλά είναι μέρος της κοινωνικής αλληλεπίδρασης. «Οι ηλικιωμένοι φλερτάρουν, οι παντρεμένοι το ίδιο, απλώς τώρα οι νέοι χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να κάνουν αυτό που πάντα οι Αθηναίοι έκαναν».(ΝΕΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: