Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Η αξιοποίηση να λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Η αξιοποίηση να λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά
Επτά οι ενδιαφερόμενοι για την εκμίσθωση του κάμπιγκ της Σκοτίνας, με δύο από αυτούς να προέρχονται από το εξωτερικό. Η όποια πρόταση, να διαφυλάττει την απρόσκοπτη πρόσβαση των πολιτών προς την ακτή και να.... λειτουργεί πολλαπλασιαστικά για την περιοχή, ζήτησε ο κ. Αμοιρίδης
Συνάντηση με στελέχη της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης είχε την Πέμπτη ο βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Αμοιρίδης, όπου ενημερώθηκε αναλυτικά για την πορεία του διαγωνισμού αξιοποίησης του κάμπινγκ του ΕΟΤ στην Σκοτίνα.


Την περασμένη Πέμπτη, έληξε η προθεσμία παραλαβής των τευχών για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον διεθνή διαγωνισμό. Συνολικά, επτά ενδιαφερόμενοι (δύο από το εξωτερικό και πέντε από την Ελλάδα) προμηθεύτηκαν τα αντίστοιχα τεύχη και οι οποίοι αναμένεται να καταθέσουν τις προτάσεις τους και την προσφορά τους στην ΕΤΑ την Τρίτη 1 Μαρτίου.
«Το κάμπινγκ του ΕΟΤ, αποτελεί για την Πιερία ένα σημαντικό κομμάτι το οποίο μπορεί και πρέπει με την αξιοποίησή του να προσδώσει αναπτυξιακή δυνατότητα σε όλη την περιοχή, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας και της αυτοδιοίκησης», ανέφερε μετά τη συνάντηση ο κ. Αμοιρίδης. Ο βουλευτής Πιερίας, τόνισε στα στελέχη της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης, ότι οι όποιες κατασκευές θα πρέπει να είναι χαμηλού όγκου, να κυριαρχεί το πράσινο και βέβαια σε καμιά περίπτωση να μη διαταράσσεται η απρόσκοπτη πρόσβαση των πολιτών προς την ακτή. «Όλες οι διαδικασίες να γίνουν με καθαρό και διάφανο τρόπο, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Πιερία. Και το καλύτερο αποτέλεσμα, θα είναι μια επένδυση η οποία θα λειτουργεί πολλαπλασιαστικά και ελκυστικά για την περιοχή, προσδίδοντας μεγαλύτερη δυναμική για την ανάπτυξη νέων συμπληρωματικών ή παρεμφερών επιχειρήσεων και θα επιφέρουν αύξηση των θέσεων εργασίας», είπε ο βουλευτής, τονίζοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να παρακολουθεί την πορεία του διαγωνισμού.(Πολιτεία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: