Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Επιβεβαίωσαν την καλή τους αγωνιστική κατάσταση Καλλονή Μυτιλήνης – Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης 0-0 Και έφεραν την πρωτοπόρο στη δεύτερη θέση

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011
Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις της, η Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης υποχρέωσε την μέχρι χθες πρωτοπόρο Καλλονή Μυτιλήνης σε λευκή ισοπαλία και ...την κατέβασε στη δεύτερη θέση.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν, θα μπορούσαμε να πούμε, αναγνωριστικό και γι’ αυτό δεν έγινε καμία σπουδαία φάση.
Ήταν ένα αμφίρροπο 45λεπτο χωρίς κάποια από τις δύο ομάδες να απειλήσει άμεσα. Ίδια ήταν περίπου η μορφή και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου αλλά με τους γηπεδούχους να μπαίνουν
 πιο δυνατά και να πιέζουν. Έτσι στο 69ο λεπτό έχουν την πιο καλή τους ευκαιρία με τον νεοαποκτηθέντα Λουτσιάνο.
Το δοκάρι αυτό αφύπνισε αμέσως τους παίκτες των Ποντίων που στη συνέχεια πήραν τον έλεγχο και δημιούργησαν τέσσερις ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ.
Τελικά και οι προσπάθειες των παικτών της Α.Ε. Ποντίων δεν καρποφόρησαν και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.
Οι καλύτερες φάσεις
Στο 69’ κεφαλιά του Λουτσιάνο η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και μπλόκαρε στην συνέχεια ο Λαζαρίδης.
Στο 72’ δυνατό σουτ του Παπαστεργίου, η μπάλα μόλις άουτ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της Καλλονής.
Στο 76’ σουτ του Παπαστεργίου, ο Τροΐρης που είναι στην τροχιά της μπάλας προσπάθησε να την αλλάξει πορεία αλλά δεν μπόρεσε και αυτή κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα.
Στο 79’ σουτ του Βελώνη, η μπάλα στη  μικρή περιοχή, ο Μουρατίδης γίνεται κάτοχος, σούταρε στην αριστερή γωνία αλλά ο τερματοφύλακας ενστικτωδώς απέκρουσε σε κόρνερ σώζοντας.
Στο 89’ ο Παπαστεργίου σπάει το τεχνικό οφσάιντ, φεύγει μόνος, πασάρει στο Βελώνη που ήταν μόνος και σουτάρει αλλά ο Χρόνης με προβολή έδιωξε σε κόρνερ.
Διαιτησία: Μηλιάδης, Παπαδόπουλος, Σπυριδωνίδης (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Χατζηκυριάκος, Μπακάλης - Παπαστεργίου, Κυρτέγος.

Οι συνθέσεις
ΚΑΛΛΟΝΗ: Καλαϊτζίδης, Αποστολίδης, Βαλλιός, Χατζηκυριάκος, Χρόνης, Μπακάλης, Λώττας (46' Βλαστέλλης), Ντε Σόουζα, Μακρίδης (63' Σαμπάνης), Τριανταφύλλου, Καλογερόπουλος (46' Θυμιόπουλος).
Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ: Λαζαρίδης, Βεϊδαμενίδης, Νάιντος, Φωτιάς, Παπαγιαννόπουλος, Παπαστεργίου, Σ. Παπαδόπουλος (75' Γούλας), Τροΐρης, Μουρατίδης, Ελευθεριάδης (68' Κυρτέγος), Κομβολίδης (46' Βελώνης)
Ευχαριστήριο της Α.Ε. Ποντίων
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. Ποντίων ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση της Καλλονής για την άψογη και παράδειγμα προς μίμηση φιλοξενία στα μέλη της αποστολής της Α.Ε. Ποντίων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: