Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

κ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ....ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.....


Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011
Δέν μπορώ να καταλάβω απο πότε ο περιφεριεακός σύμβουλος κ Παπαχρήστος έγινε λάτρης του διαδικτύου και κοιμάται και ξυπνά με τον "ΚΡΑΧΤΗ";Εστω και έτσι να δεχτούμε ότι μας "τιμά" η τακτική του επίσκεψη στο blog  μας.Δέν μας... ικανοποιεί όμως ο λόγος των "επισκέψεών" του.
Διαβάζει τον ΚΡΑΧΤΗ για να δεί άν τον κριτικάρουμε αρνητικά.. και όταν κάτι τέτοιο διαπιστώνει.. επειδή η κριτική του  είναι άγνωστη λέξη αρχίζει το "παραμιλητό". Και εάν ήταν στο χέρι του θα μας "μάλωνε πολύ" γιατί τολμάμε και αμφισβητούμε την "πολιτική αξιοσύνη του".
Τί να κάνουμε κ Παπαχρήστου, δέν είμαστε φερέφωνα, ούτε άφωνα άβουλα όντα, αυτά υπάρχουν μόνα στα νεκροταφεία... εμείς ακόμη "ζούμε" και δικαιούμαστε να σκεφτόμαστε,να μιλάμε και να έχουμε και άποψη, είτε αρέσει είτε δέν αρέσει σε κάποιους.. και επειδή τα "τσιφλίκια" τελιώσανε και οι "τσιφλικάδες" δέν υπάρχουν, ή άν υπάρχουν στην φαντασία "κάποιων" εμείς δέν τους αποδεχόμαστε..
Επειδή η απαξίωση των "πάντων" συνεχίζεται απο πλευράς σου και η επιλεκτική εφαρμογή των υποχρεώσεων και των "νομίμων ενεργειών" και η "άρνηση" για προσωπικούς λόγους... 
καλό θάναι να αποφανθούν οι αρμόδιοι "φορείς του κράτους" για ορισμένα θέματα, έτσι για να σταματήσουν και οι παρατρεχάμενοι που ακόμη συνεχίζουν τη λάσπη.. τέρμα και απο εδώ και πέρα θα μπούν και άλλα στο παιγνίδι.. να το θυμάσαι κύριε Παπαχρήστου... αρκετά....πιά.. και μήν αρχίσεις να λές πάλι "τί έπαθε".. ξέρεις εσύ...
Τώρα θα αρχίσουν τα πραγματικά όργανα..
του Δημήτρη Καλαϊτζή

Δεν υπάρχουν σχόλια: