Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

3s

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011
Προστέθηκε από  Πολιτεία
Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο..

1s
Αγανακτισμένοι και απογοητευμένοι δήλωσαν όσοι βρέθηκαν (και δεν ήταν και λίγοι) χθες το βράδυ στη συγκέντρωση της Επιτροπής κατά των διοδίων για τη στάση των βουλευτών Πιερίας του ΠΑΣΟΚ στην ψήφιση του προστίμου για όσους σηκώνουν την μπάρα.

Το μόνο βέβαιο είναι, οτι οι Πιεριείς, δεν θα παραδώσουν τα όπλα τόσο εύκολα και δεν θα αρκεστούν σε υποσχέσεις (τουλάχιστον τόσο εύκολα όσο έκαναν οι τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ) και θα συνεχίσουν τον αγώνα τους.
Αναλυτικό ρεπορτάζ, στο αυριανό φύλλο



2s
Tο Σωματείο «Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης», επισκέφτηκαν μαθητές του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης, όπου παρέδωσαν το ποσό που συγκέντρωσαν από το Φιλανθρωπικό παζάρι που διοργάνωσαν.
Οι μαθητές της Β3 Τάξης και οι συνοδοί καθηγητές τους,  εκπροσωπώντας όλους τους μαθητές και το Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου, παρέδωσαν χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε, χάρη στο Φιλανθρωπικό παζάρι, που διοργανώθηκε στο σχολείο, με σκοπό να ευαισθητοποιηθούν οι μαθητές σε κοινωνικά θέματα και να υιοθετήσουν στάσεις και συμπεριφορές κοινωνικής αλληλεγγύης.
Οι μαθητές εντυπωσιάστηκαν από την οργάνωση, το θετικότατο αποτέλεσμα των προσπαθειών εκπαιδευτών και εκπαιδευομένων της Μέριμνας και ενημερώθηκαν για τις δυσκολίες μέσα από τις οποίες επιτελούν το έργο τους. Επιστρέφοντας στο σχολείο μετέφεραν στους συμμαθητές τους το μήνυμα της εργατικότητας, ελπίδας και αισιοδοξίας των ανθρώπων της Μέριμνας.



3s
Νόμο με τον οποίον θα αποκλείεται η πώληση δημόσιας περιουσίας, θα φέρει στη Βουλή η Κυβέρνηση, σύμφωνα με δηλώσεις του πρωθυπουργού.
Νομίζω ότι κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, (ή έτσι νομίζουν στην Κυβέρνηση) διότι ποια η διαφορά πώλησης από εκείνη της «παραχώρησης προς αξιοποίηση» για 60 ή 100 χρόνια;
Όταν νομοθετούνται τα «αυτονόητα», έχω την εντύπωση ότι κάτι δεν δουλεύει καλά σ’ αυτήν την χώρα. Το επόμενο βήμα θα είναι ένας νόμος που θα επιβάλει την τήρηση του νόμου και του Συντάγματος, αλλά και θα προβλέπει διώξεις κατά των κυβερνήσεων, που άλλα λένε προεκλογικά και άλλα πράττουν μετεκλογικά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: