Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης- Ανακοίνωσε Παπαστεργίου, "πάει" για φορ


Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011 Αθλητισμός
Τον Δημήτρη Παπαστεργίου που αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή στην εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου, παρουσίασε στα ΜΜΕ της πόλης η ΑΕ Ποντίων σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του..συλλόγου.
Τον 22χρονο ποδοσφαιριστή παρουσίασε ο διευθύνων σύμβουλος και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Γιώργος Μπέζας, ο οποίος δήλωσε: Από την Τετάρτη, ο Δημήτρης Παπαστεργίου ανήκει στην οικογένεια της ΑΕ Ποντίων. Η φιλοσοφία της ομάδας γίνεται πραγματικότητα. Θέλουμε στο δυναμικό μας παιδιά από το Νομό, νεαρά με όρεξη και φιλοδοξίες.
Ο Δημήτρης είναι από την Καρίτσα, γεννημένος το 1988, και αγωνίζεται στις θέσεις του δεξιού μέσου, του κεντρικού αμυντικού και του αμυντικού μέσου. Μετά την ΑΕ Καρίτσας, πήγε στον ΠΑΟΚ όπου ύστερα από δυο χρόνια έγινε επαγγελματίας. Έπαιξε ένα χρόνο στον Θερμαϊκό Θέρμης, ένα χρόνο στη Δόξα Δράμας, ένα χρόνο στη Νίκη Βόλου, παντού ως δανεικός, χρόνο στον Ατρόμητο Γεροσκήπου (Β' Εθνική Κύπρου), με ελεύθερη μεταγραφή και από προχθές βρίσκεται στην ομάδα μας.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος παίκτης της ΑΕ Ποντίων τόνισε: Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου αλλά και τον προπονητή που με ήθελε στην ομάδα. Πρόκειται για έναν οργανωμένο σύλλογο, σε όλα τα επίπεδα, με φιλοσοφία να έχει κυρίως νεαρούς ποδοσφαιριστές, πλαισιωμένους από κάποιους έμπειρους. Εγώ ήλθα για να βοηθήσω να πραγματοποιηθούν οι στόχοι, αλλά και να βοηθήσω τον εαυτό μου να αναδειχτώ. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις και οι κατάλληλες συνθήκες να πραγματοποιήσουμε όλοι μας αυτά που θέλουμε.
Η ομάδα διαθέτει πολύ καλό και αξιόλογο προπονητή που προέρχεται από ομάδα της Super League. Επέλεξα την ΑΕ Ποντίων γιατί έχει αξιόλογους ανθρώπους στη διοίκηση, τους οποίους μπορείς να εμπιστευτείς και είναι σωστοί απέναντι στους παίκτες. Θέλω να τους ευχαριστήσω για όλη τη στάση τους.
Σε ερώτηση για τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, ο Γιώργος Μπέζας είπε χαρακτηριστικά: Μένουμε πιστοί σε όσα είπε ο προπονητής. Στόχος μας είναι η απόκτηση ενός επιθετικού αλλά δε θα πούμε όχι σε κάθε αξιόλογη περίπτωση.
Απαντώντας σχετικά με το αν οι δυο μεταγραφέντες ποδοσφαιριστές θα ενισχύσουν την ομάδα στον επόμενο αγώνα με τη Νίκη Βόλου, ο Γιώργος Μπέζας είπε: Γίνονται προσπάθειες μέχρι το επόμενο παιχνίδι, να εκδοθεί το δελτίο του Παπαστεργίου ενώ πιστεύουμε ότι έτοιμα θα είναι και τα χαρτιά του Ελευθεριάδη.
Τέλος, ο παράγοντας της ΑΕ Ποντίων σχολίασε και τον αγωνιστικό χώρο της Ζακύνθου λέγοντας χαρακτηριστικά: ήταν ένας άθλιος αγωνιστικός χώρος, κρίμα που γίνονται παιχνίδια επαγγελματικών κατηγοριών σε τέτοιο γήπεδο. Απορούμε πως πήρε άδεια το εν λόγω γήπεδο. Στο ζέσταμα αλλά και στο ημίχρονο ο κόσμος έμπαινε μέσα, από διάφορες τρύπες της περίφραξης. Αυτά τα πράγματα δε βοηθάνε το ποδόσφαιρο.
Τέλος, ο πρόεδρος της ομάδας Θεόδωρος Παπαδόπουλος που ήταν παρών στην παρουσίαση του Παπαστεργίου απηύθυνε προσκλητήριο στο φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την ομάδα στο αγώνα τη Τετάρτης με τη Νίκη Βόλου.
Στα αγωνιστικά, δεν υπάρχουν προβλήματα για την αναμέτρηση με τους Βολιώτες κι έτσι ο Γιώτης Σταματόπουλος, αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τα έγγραφα των Ελευθεριάδη και Παπαστεργίου θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η κατάσταση του Βεϊδαμενίδη δεν εμπνέει ανησυχία και ο παίκτης θα τεθεί κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Τέλος, η σημερινή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί για να μπορέσει ο 38χρονος τεχνικός να "κατασκοπεύσει" τη Νίκη Βόλου στον αγώνα που δίνει στις 15.00 με αντίπαλο τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: