Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΦΕΡΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010
 Τελείωσε πριν από λίγο η συνέντευξη τύπου του υπουργού δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη στα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Πιερίας στην κεντρική πλατεία Κατερίνης. Είναι ο δεύτερος κατά σειρά υπουργός της... κυβέρνησης μέσα σε δύο μέρες που επισκέπτεται την Κατερίνη λίγες ώρες προ των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής για την τοπική αυτοδιοίκηση... Χθες είχε έρθει ο Λοβέρδος.
Ο κ. Καστανίδης προσπάθησε να δικαιολογήσει τη συμφωνία του μνημονίου, έριξε όλη την ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση στον Καραμανλή και το Σαμαρά, χωρίς να αναφερθεί καθόλου στην ευθύνη που φέρει και η πολυετής διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ. Έκανε νύξη μόνο μετά από σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, λέγοντας ότι "ναι δεν προέκυψε η οικονομική ύφεση μέσα σε μια κυβερνητική περίοδο".
Ο υπουργός κάλεσε τους πολίτες να μην απέχουν από τις κάλπες όπως έπραξαν την πρώτη Κυριακή και όσους καταψήφισαν τους στηριζόμενους συνδυασμούς από την κυβέρνηση να μην κάνουν και το ίδιο τη δεύτερη Κυριακή. Σε ερώτηση αν πρέπει να στηριχθεί ο Παπαθανασίου που κατέβηκε ανεξάρτητος στο δήμο Δίου - Ολύμπου, ο Καστανίδης απάντησε ότι "η δική μου θέση είναι ότι πρέπει να στηριχθεί ο Παπαθανασίου"(ΛΕΥΤΕΡΙΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: