Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Φορτηγά: Αξιολόγηση των αναπτυξιακών κινήτρων

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010



forthgakentroathinasΠολύωρη σύσκεψη πραγματοποίησαν οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων, με θέμα την αξιολόγηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί και τον επαναπροσδιορισμό της... στάσης τους.
«Κλειδί» για τις εξελίξεις αποτέλεσε η συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με τους προέδρους των ιδιοκτητών φορτηγών Γιώργο Τζωρτζάτο και Βυτιοφόρων Γιώργο Τσιάμο, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.
Στη συνάντηση διευκρινίστηκαν οι ρυθμίσεις που έχουν ανακοινωθεί σε σχέση με τα αναπτυξιακά κίνητρα.
«Είχαμε μια άριστη συνεργασία όταν υπάρχουν καλές προθέσεις βρίσκονται λύσεις», τόνισε μετά τη συνάντηση ο κ. Τζωρτζάτος.
Στις 8μμ το βράδυ της Πέμπτης ξεκίνησε η μαραθώνια συνεδρίαση της επιτροπής αγώνα των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφορέων, που εξελίσσονταν μέχρι αργά το βράδυ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν και εντάσεις, που ήταν αποτέλεσμα των διαφορετικών εκτιμήσεων για την τακτική του κλάδου.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός είχε διαμηνύσει ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί, ενώ στη Βουλή ψηφίστηκαν, εν μέσω σφοδρής αντιπαράθεσης, οι κυρώσεις σε όσους δεν συμμορφώνονται με την επίταξη.
Είναι χαρακτηριστικό ότι πάνω από 100 δικογραφίες σχηματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες εις βάρος μεταφορέων για παρακώλυση συγκοινωνιών εξύβριση αντίσταση κατά της αρχής , πρόκληση σωματικών βλαβών και πρόκληση φθοράς σε ξένη περιουσία.
Πηγές: ΝΕΤ, ΝΕΤ 105,8

Δεν υπάρχουν σχόλια: