Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Πιερικός - Μια σπουδαία μεταγραφή η επιστροφή του Γιώτη Γιαζιτζόγλου

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010
Στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο ο Πιερικός ήταν καλύτερος αλλά έχασε και αποκλείστηκε, κέρδισε έναν ποδοσφαιριστή. Τον Παναγιώτη Γιαζιτζόγλου που ...επέστρεψε μετά από έξι μήνες, έπαιξε ενενήντα λεπτά και ικανοποίησε με την απόδοσή του και δικαιολογημένα στον Πιερικό είναι ενθουσιασμένοι γιατί κέρδισαν έναν ποδοσφαιριστή.
Ο Γιαζιτζόγλου είναι για τον Πιερικό μια νέα μεταγραφή και μάλιστα σε μία θέση που δεν είχε πολλές επιλογές. Η επιστροφή του Γιαζιτζόγλου δικαίωσε απόλυτα τον προπονητή του Πιερικού που το καλοκαίρι είχε δηλώσει ότι θα περιμένει την επιστροφή και τον Γιαζιτζόγλου και αυτός δεν του χάλασε το χατίρι και τον δικαίωσε.
Συνέχισε την προετοιμασία του ο Πιερικός
Νέα προπόνηση χθες ο Πιερικός συνεχίζοντας την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής. Σ’ αυτό το παιχνίδι έχει επικεντρώσει ο προπονητής του Πιερικού κ. Γιώργος Χατζάρας στο οποίο μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση της νίκης.
Εκείνο που βασικά επιδιώκεται στις ασκήσεις τακτικής αλλά και τα αγωνιστικά παιχνίδια στις προπονήσεις είναι η ολοκλήρωση των επιθετικών ενεργειών απόλυτα θετικά αφού το μόνο που λείπει από τη φετινή ομάδα είναι το γκολ.
Τι θέαμα που προσφέρουν οι παίκτες είναι πολύ καλό αλλά θα πρέπει να μετουσιώνεται και με τα γκολ που θα δίνουν στην ομάδα και τους απαραίτητους βαθμούς.
Ο τεχνικός του Πιερικού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και έτσι θα έχει την ευχέρεια αλλά και τη δυνατότητα να παρατάξει εντεκάδα με τους ευρισκόμενους στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Χθες ο Γιώργος Χατζάρας προπόνησε τους παίκτες του και σήμερα θα γίνει νέα προπόνηση που θ’ αρχίσει στις τέσσερις το απόγευμα.(ΗΜΕΡΗΣΙΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: