Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

η ΝΔ, το PlanB και το "αλτσχάιμερ"

Οι ηλικιωμένοι χρειάζονται τη φροντίδα και στοργή μας.

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010
(αγαπητό μπλόκ ΚΡΑΧΤΗΣ ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη φιλοξενία)
Το σχέδιο Β Plan..άται τον τελευταίο καιρό στα ειδησεογραφικά πρακτορεία και σε όλα τα δελτία ειδήσεων.Αναλύσεις επι ..
αναλύσεων για το ενδεχόμενο να παραταθεί σε β φάση το σχέδιο και επέκταση του μνημονίου.«Δεν υπάρχει περίπτωση επέκτασης μνημονίου μετά το 2013. Έχουμε συγκεκριμένους στόχους, που τηρούμε απαρέγκλιτα. Δεν θα έρθει καινούριο Μνημόνιο»,τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι στόχος είναι να βγούμε στις αγορές, όσο το δυνατό συντομότερα και πριν το πέρας του Μνημονίου.
Απο την άλλη, παρά τις διαβεβαιώσεις και τους διαφημιστές μας ευρωπαίους τραπεζίτες για τν πειτυχία των μέτρων της κυβέρνησης, αυτά τα περίφημα σπρέντ.. αντί να σπριντάρουν.. επι τόπου, όλο και ανεβαινουν.. τότε αρχίζει των οικονομολόγων το ανάγνωσμα... και της Νέας Δημοκρατίας το "αλτσχάιμερ"..μέχρι και ο Κικίλιας χτές αντί για Καλλικράτη για μνημόνιο μιλούσε.. απορρώ όμως αυοτί οι δημοσιογράφοι  γιατί δεν ρωτούν., ???????? μήπως εκεί στη ΝΔ έχουν πάθει όλοι αμνησία, μήπως έοχνυ αλτσχάιμερ και έχουν ξεχάσει γιατί πέσαμε στα δίχτια του μνηονίου;
Μήπως κάποιος πρέπει να τους ρωτήσει γιατί κοιμόντουσαν και τώρα ξύπνησαν; Αν και πάλι ο λαός τους πιστέψει και με την ψήφο του γίνει τροχοπέδη στην εφαρμογή του Καλλικράτη και  ο τόπος αντί μπροστά γυρίσει πίσω, τότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Φίλιππος
ΚΡΑΧΤΗΣ  
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: