Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Θ. Παπαγεωργίου στη «8η Γιορτή του Αγρότη»

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010 απο ΛΕΥΤΕΡΙΑ














Την 8η "Γιορτή του Αγρότη" που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 17 - 19 Σεπτεμβρίου 2010, στο γήπεδο της Καρίτσας, επισκέφτηκε ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Πιερίας κ. Θανάσης..
Παπαγεωργίου.

Η "Γιορτή του Αγρότη" και η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων
και Αγροτικής Τεχνολογίας που έχει γίνει πλέον θεσμός διοργανώθηκε φέτος από το δήμο Δίου, με τη συμμετοχή των δήμων Λιτοχώρου και Ανατολικού Ολύμπου και υποστηρίχθηκε από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας, την Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ν. Πιερίας, το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Ν. Πιερίας και τελούσε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Ο κ. Παπαγεωργίου παρέστη στην τελετή των επίσημων εγκαινίων τα οποία πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κ. Σκανδαλίδη το βράδυ του Σαββάτου 18 Σεπτεμβρίου, δεύτερη μέρα της γιορτής.
Μετά την τελετή των εγκαινίων επισκέφθηκε ένα - ένα όλα τα περίπτερα των εκθετών συνομίλησε μαζί τους για αγροτικά θέματα, θέματα αγοράς αλλά και για την κρίσιμη και δύσκολη οικονομική πραγματικότητα.
Στο χώρο της έκθεσης ο κ. Παπαγεωργίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς πολιτικούς του φίλους να ανταλλάξει απόψεις και να ακούσει τις σκέψεις τις προτάσεις και τις αγωνίες τους. Τέλος είχε συνάντηση και αντάλλαξε απόψεις με τον υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου Δίου - Ολύμπου που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, τον κ. Νικόλαο Λάππα καθώς και στελέχη του επιτελείου του.
ΚΡΑΧΤΗΣ  
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: