Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΠΙΕΡΙΑ - ΨΝΠΟ - ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΣΠΑΤΑΛΗ ΤΩΝ ΠΟΡΡΩΝ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 30-5-2010
Δείτε πως μειώθηκε η κατανάλωση ψωμιού στο ΨΝΠΟ αφότου ο νέος Διοικητής έλαβε συγκεκριμένα μέτρα ελέγχου. 
Ετσι προέκυψαν  και τα αποδεικτικά στοιχεία της παράνομης διακίνησης αλλά...
και του μη ελέγχου απο τους προηγούμενους Διοικητές.
Ο έλεγχος απο το νέο Διοικητή κ Κοσμαδάκη κάποιων τιμολογίων έγεινε την 10/5/2010.
Η διακίνηση όμως χωρίς δελτία αποστολής συνεχίστηκε και τις επόμενες μέρες, γιατί έτσι είχαν συνηθίσει να γίνεται το πάρτυ κατασπατάλησης του χρήματος του Ελληνικού λαού.  
Γιαυτό ο διοικητής έκανε εν κρυπτώ συνεχείς  ελέγχους έως ότου σταματήσει το πάρτι. 
Είναι μια γεύση απο την κακοδιαχείριση των πόρων του ΨΝΠΟ. 
Σύμφωνα δέ με αποκλειστικές μας πληροφορίες σε πολλούς τομείς της οικονομικής διαχείρης του ΨΝΠΟ γινόταν "πάρτυ".
Ολα τα στοιχεία έχουν συγκεντρωθεί απο τη νέα διοίκηση που αλλάζει τα οικονομικά δεδομένα με ορθολογιστική  διαχείρηση και είναι αποφασισμένος ο νέος Διοικητής να τεθούν στο περιθώριο και στο παρελθόν αυτά που γινόταν επι σειρά ετών.
Και βέβαια ο Διοικητής είναι ποφασισμένος, άν  απαιτηθεί να δοθούν όλα τα στοιχεία στο φώς, αφού γίνετια έρευνα σε απώτερα χρονικά διαστήματα και θα έρθουν όλα πιο σύντομα στο φώς.


.
.

 


.



3 σχόλια:

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ.
ΕΝΑΣ ΦΟΥΡΝΟΣ (ΜΙΚΡΟΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑΣ), ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ-ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΙΩΝ (ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ).
ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ.
ΑΥΤΗ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ, ΑΠ'ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΚΡΟΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΙΣΤΑΤΟ ΑΝΑΓΚΗ, ΑΠΟ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ-ΠΕΛΑΤΗ (ΕΠΕ, ΑΕ, ΔΗΜΟΣΙΟ κλπ), ΚΑΘΕ ΚΕΝΟ, ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΠΟΝΤΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ-ΑΓΟΡΑΣΤΗ.
ΔΗΛΑΔΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΩΛΗΤΗ, ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ή / και ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ, ΤΟΤΕ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ, ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ (ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ), ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΕΥΥΠ, ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΝΥΓΕΙΑΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η "ΥΠΟΘΕΣΗ" ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ...ΦΟΥΡΝΑΡΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΑΡΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ.
ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΜΙΚΡΟΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΣΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ,
ΤΟΤΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ, ΠΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΧΑΝΕΙ ΛΑΔΙΑ ή ΨΑΧΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΕΞΥΠΕΡΕΤΗΣΕΙΣ .....ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

Δελτίο αποστολής εκδίδεται από τον επιτηδευματία:
α) σε κάθε περίπτωση χονδρικής πώλησης ή παράδοσης ή διακίνησης αγαθών προς οποιονδήποτε και για οποιοδήποτε σκοπό, εφόσον δεν εκδόθηκε συνενωμένο δελτίο αποστολής με φορολογικό στοιχείο αξίας (τιμολόγιο, απόδειξη λιανικής πώλησης, απόδειξη παροχής υπηρεσιών)
β) σε κάθε περίπτωση παραλαβής από αυτόν αγαθών για διακίνηση, από μη υπόχρεο σε έκδοση δελτίου ή από αρνούμενο την έκδοσή του,
γ) επί διακίνησης αγαθών μεταξύ των επαγγελματικών εγκαταστάσεων του. Με έγκριση του προϊσταμένου Δ.Ο.Υ., επιτρέπεται στην περίπτωση αυτή η μη έκδοση δελτίου αποστολής ή η έκδοσή του κατά διαφορετικό τρόπο, εφόσον λόγω απόστασης δεν είναι εξαιρετικά δύσκολη η παρακολούθηση των διακινουμένων αγαθών.
Επειδή ΛΕΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ (?) ο ΚΒΣ = Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων και όι ο Κώδικας Φορολογικών Στοιχείων!!!!! που αναφέρεις δεν διαχωρίζει στα θέματα αυτά μικρες και μεγάλες επιχειρήσεις για την κατάσταση αυτή!!!! Αυτά είναι δικαιολογίες!!! Πουθενά στον ΚΒΣ δεν μιλά για αδυναμία έκδοσης Δελτίου Αποστολής αλλά΄ΑΡΝΗΣΗ, πουθενά στον ΚΒΣ δεν μιλά για ποσότητες μικρές ή μεγάλες, πουθενά στον ΚΒΣ δεν λέει για το πόσο καλά θα είναι η επιχείρηση αλλά μιλά για ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ!!! Μάλλον δεν τα θυμάσαι καλά!!! Συμφωνώ μαζί σου για το ανάστροφο Δελτίιο Αποστολής αλλά όπως διαβάζεις το άρθρο 11 του ΚΒΣ μιλά για ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΕΣ που προφανώς ξέρεις τον όρο!!!!!! Αυτά που γράφεις δεν ξέρω γιατί τα γράφεις;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Να βγούνε όλα στη φόρα, όποιος έφαγε από το Δημόσιο να πάει Φυλακή. Κι όσο σχόλια τύπου ΜπαρμΠανίκου είναι....... Συμφωνώ με τον παραπάνω που αναρωτιέται γιατί κάνει τη δημοσίευση;;;;;;;;; ε;;;;;;;; αφού δεν το κατέχει το αντικείμενο!! :-)Φαντάσου να ήταν και στον ΣΕΥΥΠ και γω στην ΝΑΣΑ!!! Μερικές φορές καλύτερα να μασάς!
ΟΣΟΙ ΦΑΓΑΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!!