Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί το Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.05.2010 Τοπικά
Για "εγκληματική αμέλεια" της δημοτικής αρχής κάνει λόγο ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Κοκαβίδης
Σε έναν τεράστιο σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί το Πλατανόδασος, μεταξύ Νεοκαισάρειας και Σβορώνου. Μπάζα, ...
γυαλιά, πλαστικές σακούλες σκουπιδιών και κάθε είδους απορρίμματα και άχρηστα αντικείμενα συνθέτουν τις εικόνες της ντροπής, που συναντά κανείς σήμερα στο μοναδικό πνεύμονα πρασίνου που βρίσκεται δίπλα στην Κατερίνη, ο οποίος έχει αφεθεί στο έλεος της μοίρας του από τους αρμόδιους φορείς.
Την απαράδεκτη αυτή εικόνα αντικρίζει κανείς λίγα μόλις μέτρα από το σημείο όπου υπάρχουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρος αναψυχής που παίζουν καθημερινά δεκάδες παιδιά. Δεν είναι λίγες οι φορές που η μυρωδιά των σκουπιδιών, κυρίως τους θερινούς μήνες, γίνεται αισθητή και αφόρητη.
Ο Γιώργος Κοκαβίδης
Για υποβάθμιση του Πλατανάδασους κάνει λόγο ο δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης Γιώργος Κοκαβίδης και καταγγέλλει την απαράδεκτη αυτή κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο χώρο, ο οποίος θα έπρεπε να αποτελούσε μια όαση αναψυχής για την Κατερίνη.
"Με την εγκληματική αμέλεια της σημερινής δημοτικής αρχής το Πλατανόδασος έχει μετατραπεί σ' έναν απέραντο σκουπιδότοπο. Ο Δήμος εξαντλεί την περιβαλλοντική του πολιτική μόνον σε επικοινωνιακό επίπεδο και δεν κοιτά την ουσία".
ΚΡΑΧΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: