Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Στη Σκιά του Ολύμπου με τον Δημήτρη Π. Κεραηλίδη

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010
ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ – ΦΑΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ ΡΕ ΤΖΑΚ,,,,,,
* Ά ρε Αλέκο… σήμερα θα το παίξω ΖΩΟΦΙΛΟΣ, επειδή ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΖΩΟΦΙΛΟΣ με την ΟΡΘΗ έννοια, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
* ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ.... ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ …ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΩΣ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ Ή ΕΓΓΛΕΖΙΚΟ, ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΌΜΟΡΦΑ ΓΑΛΑΝΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ …ΑΙΜΑ!
* Πολύ αίμα ρε συ Αλέκο, αίμα ζώων και πάρα πολλά αδέσποτα!
* Κι έτσι αναρωτήθηκα, τι γίνεται με αυτά τα ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ;;;
* Κι ανατρέχοντας στο αρχείο να τι βρήκα!
* ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΓΚΟΛΤΖΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΑ ΤΗΝ ΖΑΜΑΝΤΖΑ ΠΟΥ ΆΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!
* Ο τίτλος του, ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΖΩΑ
* Θα προσθέσω και ολίγην από ρεπορτάζ, άλλωστε της μόδας θα είναι και πάλι λόγω πείνας το «ολίγη από γιουβέτζι» χα χα χα
Ουσιαστικές πρωτοβουλίες να αμβλύνει το πρόβλημα των απροστάτευτων ζώων με την λειτουργία του δημοτικού κυνοκομείου, καταβάλλει ο Δήμος Κατερίνης.
Ορισμένες από τις ενέργειες της δημοτικής αρχής ήταν η ενίσχυση με ειδικευμένο προσωπικό και κατάλληλο εξοπλισμό του  κυνοκομείου, η - σε συνεννόηση με τα ζωοφιλικά σωματεία - βελτίωση των εγκαταστάσεων μέσω όλων των αναγκαίων παρεμβάσεων στο κυνοκομείο για την καλύτερη φιλοξενία των αδέσποτων ζώων (αλλαγές στα κλουβιά κ.λ.π.).
υπάρχει ουσιαστική συνεργασία με τα φιλοζωικά σωματεία της πόλης, καθώς και με κτηνιάτρους, οι οποίοι σε καθημερινή βάση, είναι υπεύθυνοι για την περίθαλψη και παροχή κτηνιατρικής βοήθειας στα σκυλιά εντός του κυνοκομείου αλλά, και όταν προκύπτει ειδοποίηση σε κάθε έκτακτο περιστατικό (δηλητηρίαση-τροχαίο ατύχημα κ.λπ.
* ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ…
* Κι επειδή εμείς οι ΚΑΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ξέρουμε να ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ τέτοιες προσπάθειες, ας δούμε κι ας προέρχονται κι από ...ΑΠΕΝΑΝΤΙ κι επειδή σ αυτό, κυρίαρχο ρόλο παίζει ο ΑΡΧΗΓΟΣ, εμείς ΚΥΡΙΕ ΖΗΝΩΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ… ΤΙ ΛΕΤΕ;;;
* ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΙ ΑΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ Ή ΝΥΝ …ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
* Εσείς τι λέτε;;;
Ζήνων Σατραζέμης(υπεύθυνος για τη λειτουργία του Δημοτικού Κυνοκομείου),«προσκαλώ όλους, είτε είναι απλοί φιλόζωοι είτε φορείς, να μας επισκεφθούν και να δούμε την όλη αυτή προσπάθεια, που σε μεγάλο βαθμό έχει αποδώσει καρπούς, θέλοντας έτσι να στείλουμε από εδώ, από την Κατερίνη, σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα ότι κυνοκομεία σαν το συγκεκριμένο πρέπει να αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση».
* ΡΕ ΣΥ ΖΗΝΩΝ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ;
Παράλληλα, βασικός στόχος  είναι  η υιοθεσία  σκύλων του Δημοτικού Κυνοκομείου από φιλόζωους πολίτες της περιοχής, καθώς και η ανάπτυξη φιλοζωικής παιδείας στους κατοίκους του Δήμου, ώστε να εκλείψουν τα φαινόμενα της εγκατάλειψης των σκύλων από τους ιδιοκτήτες τους!.
Οι πύλες του κυνοκομείου είναι ανοικτές, ενώ στη διάθεση των ενδιαφερομένων για τυχόν περιστατικά που θα προκύψουν είναι τα ακόλουθα τηλέφωνα επικοινωνίας:
-           2351076666 ( Δημοτικό Κυνοκομείο )
-           6944900466( Ασημίνα Λιμπανοβνού-κτηνίατρος)
-           69728615116(Μάρκος Δεφερέρας – κτηνίατρος)
-           6972501940 (Λεωνίδας Τζέγκας – κτηνίατρος)
-           6944370642 (Μαρία Χάρλαν – Πρόεδρος Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΡΓΗ»
* ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΡΕ ΣΥ ΖΗΝΟ θέλω να σε μετρήσω, θα δώσω και το δικό σου τηλέφωνο για να σε «ενοχλούν» οι ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ για αυτό που λέω εγώ ΧΡΕΟΣ όλων εσάς των ΤΑΓΩΝ!!! 6973554552 (Ζήνων Σατραζέμης – υπεύθυνος για τη λειτουργία του κυνοκομείου).
* ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΩΡΑ…
* ΧΑΙΡΕΤΑΙ…
* Και το πάρτι συνεχίζεται… τι συνεχίζεται; ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ …ΟΡΓΙΟ!!!
* ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!
* ΑΕΡΑΑΑΑΑΑ (ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: