Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010
Με γεια μας λοιπόν φίλοι μου. Ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα της κυβέρνησης. Όσοι έχετε πάθει σοκ και δεν αντέχετε, μην παρακολουθείστε τις επόμενες δυο ημέρες τουλάχιστον τις αναλύσεις στα δελτία ειδήσεων.
Πάρτε ένα ηρεμιστικό και χαλαρώστε.
Μη φάτε σούπα και μην πιείτε.
Άκουσα και έναν τύπο στην τηλεόραση να λέει ότι .....στοχοποιήθηκαν οι δημόσιοι υπάλληλοι. Ίσα ρε μεγάλε….μήπως θέλεις να αλλάξουμε;
Να έρθω εγώ στο δημόσιο και να είμαι στόχος και εσύ να έρθεις στον ιδιωτικό τομέα και να μην ξέρεις τι σου ξημερώνει η επαύριο;

Άντε γιατί σαν πολλά μας τα είπατε οι κύριοι του δημοσίου. Γιατί, αν εξαιρέσουμε τα τελευταία χρόνια, στη μετά ΑΣΕΠ εποχή, ξέρουμε πώς μπήκατε.
Με τι προσόντα και με ποιες περγαμηνές.
Μην ξανακούσω κουβέντα.

Η μεγαλύτερη ασφάλεια που μπορεί να αισθάνεται σήμερα ο Έλληνας είναι να εργάζεται στο δημόσιο τομέα.

Κι όσοι έχετε αντίρρηση, ιδού η Ρόδος ιδού και το μεγάλο πήδημα.
Να αλλάξουμε κύριοι. Παραιτηθείτε κι ελάτε στον ιδιωτικό να δούμε πόσες σβούρες στον αέρα θα κάνετε.

Πάμε να χαλαρώσουμε, γιατί με εκνεύρισε σε βαθμό κακουργήματος ο μεσιέ στην τηλεόραση.

Η Ελλάδα κατέχει σταθερά την πρωτιά στις αυξήσεις των τιμών προϊόντων ευρείας κατανάλωσης και υπηρεσιών τον Ιανουάριο, σύμφωνα με το Ελληνικό Κέντρο Καταναλωτή (ΕΛΚΕΚΑ).

Ειδικότερα η Ελλάδα είναι:...

- Πρώτη στην αύξηση των τιμών στις επισκευές οικιακών συσκευών (αύξηση 4,1%) με δεύτερη την Ισπανία (αύξηση 3,2%), όταν ο μέσος όρος της ΕΕ είναι 1,8%.

- Πρώτη στην αύξηση των τιμών των εισιτηρίων στον σιδηρόδρομο (αύξηση 36,6%), με δεύτερη την Ιταλία (αύξηση 14,9%), όταν ο μέσος όρος της ΕΕ είναι 4,3%.

- Πρώτη στην αύξηση της τιμής του καφέ, κακάο, τσάϊ, (αύξηση 1,9%) με δεύτερη την Μάλτα (αύξηση 1,7%), όταν ο μέσος όρος της η ΕΕ είναι 0,20%.

- Πρώτη στην αύξηση των τιμών στις οδικές μεταφορές (αύξηση 19,2%), με δεύτερη την Μάλτα (αύξηση 5,2%), όταν ο μέσος όρος της ΕΕ είναι 2,8%.

- Πρώτη στις ασφάλειες μεταφορών (αύξηση 10,9%), με δεύτερη την Κύπρο (αύξηση 7,7%), όταν ο μέσος όρος της ΕΕ είναι 4,8%.

- Πρώτη στην αύξηση της βενζίνης με αύξηση 28,3% με δεύτερη την Ιρλανδία με αύξηση 26,7% όταν ο μέσος όρος της ΕΕ είναι 16,2%.

- Τρίτη στην αύξηση προϊόντων διατροφής με 2,2% με πρώτο το Λουξεμβούργο με 3,6% και δεύτερο το Βέλγιο με 2,6% όταν ο μέσος όρος της ΕΕ είναι -0,2%.

Τρίτη στον πληθωρισμό με 2,3% όταν ο μέσος όρος της ΕΕ είναι 1%.

Αυτά ήταν χ΄ρησιμα στοιχεία, προς επεξεργασία.
Είμαστε λέει Τρίτη χώρα στην αύξηση προϊόντων διατροφής. Ένα φαί μας έμεινε ως απόλαυση και αυτό πάνε να μας το κάνουν …απαγορευτικό.

Στυλάκια θα γίνουν οι Έλληνες. Σαν τους Αλβανούς όταν πρωτόρθαν στη χώρα μας. Αδύνατοι όλοι και κομψοί.

Δεν θα υπάρχει πλέον χοντρός Έλληνας και χοντρή Ελληνίδα. Θα είμαστε τα next top models όλης της υφηλίου.

Ευρώπη…τρέμε. Γιατί το Ελληναριό, ποτέ δεν πεθαίνει…μοναχά ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά.
Πού θα πάει…θα τον βρούμε το δρόμο μας πάλι.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: