Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Δελεαστικά πακέτα για τους Ούγγρους τουρίστες

BUDAPEST
Με αισιόδοξα μηνύματα για τη φετινή τουριστική σεζόν επέστρεψε η αποστολή της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Πιερίας που συμμετείχε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «UTAZAS 2010», που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 4-7 Μαρτίου στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας.
Η παρουσία στην έκθεση της Βουδαπέστης αποτελεί έναν πολύ σημαντικό σταθμό στο .....φετινό  πρόγραμμα που υλοποιεί η Ν.Ε.Τ.Π. Πιερίας με στόχο την τουριστική προβολή του νομού στο εξωτερικό και την ενίσχυση του ρεύματος των Ούγγρων τουριστών στο νομό Πιερίας. Η Διεθνής Τουριστική Έκθεση της Βουδαπέστης είναι ένα από τα σπουδαιότερα γεγονότα της τουριστικής αγοράς της Ευρώπης με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων φορέων του κλάδου από 48 χώρες και με την προσέλευση 45.000 επισκεπτών.
Το πλούσιο σε υλικό προβολής σταντ της Ν.Ε.Τ.Π Πιερίας μέσα στο περίπτερο του ΕΟΤ προσέλκυσε το έντονο ενδιαφέρον των Ούγγρων τουριστών, που παραδοσιακά επιλέγουν την Ελλάδα ως τον πρώτο προορισμό για τις διακοπές τους. Οι εκπρόσωποι του πιερικού τουρισμού υποδέχτηκαν τους  επισκέπτες της έκθεσης διανέμοντας έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό και ενημερώνοντάς τους για τα τουριστικά πλεονεκτήματα, τις φυσικές ομορφιές, τα αξιοθέατα  και τις σύγχρονες τουριστικές υποδομές  του νομού. Μάλιστα, με τα δελεαστικά τουριστικά πακέτα, τόσο από οικονομική όσο και από ποιοτική άποψη, που παρουσίασαν κατά τις επαφές τους με Ούγγρους τουριστικούς επαγγελματίες, οι φορείς της Πιερίας κατάφεραν να αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον των Ούγγρων για το τουριστικό προϊόν του νομού και να δημιουργήσουν θετικές προοπτικές και προσδοκίες για τη φετινή θερινή τουριστική σεζόν.
Το έργο της πιερικής αποστολής ενίσχυσε ακόμη περισσότερο η γενικότερη δυναμική παρουσία του ΕΟΤ στην έκθεση με τη διοργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων και χάπενινγκς που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον επίσημων προσκεκλημένων και κοινού. Το σταντ της Ν.Ε.Τ.Π. Πιερίας επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων η ελληνικής καταγωγής Πρέσβειρα των Η.Π.Α. στην Ουγγαρία, Ελένη Τσακοπούλου-Κουνελάκη, ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Ουγγαρία Σπύρος Γεωργελές και ο επικεφαλής του ΕΟΤ Αυστρίας-Ουγγαρίας  Παναγιώτης Σκορδάς.
Εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Πιερίας παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ηλίας Ηλιάδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Πιερίας Δημήτρης Πανταλώνας και ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ενοικιαζομένων δωματίων Ολυμπιακής Ακτής Γιάννης Χαρίσης.
Τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας εκπροσώπησαν ο Αντινομάρχης Αθανάσιος Φωτίου, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Θεόδωρος Παυλίδης και ο υπάλληλος του Τμήματος Τουρισμού Αλέξης Πουλικίδης.(
Πολιτεία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: