Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Αναζητούν τη "γιάφκα" Έρευνες σε περισσότερα από 15 σπίτια σε Αθήνα έχουν πραγματοποιήσει οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής, προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία για τον 35χρονο βιολόγο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο 35χρονος βιολόγος ήταν πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του και τα δακτυλικά του αποτυπώματα δεν βρέθηκαν σε καμία απο τις έξι σφαίρες που είχε τοποθετήσει στο όπλο 

ΚΥΡΙΑΚΗ 14-3-2010
Ρεπορτάζ: Δημήτρης Καραστεφανής ΣΚΑΙ
Έρευνες σε περισσότερα από 15 σπίτια σε Αθήνα, Κόρινθο και στην γενέτειρα του το Κεφαλόβρυσο της Αιτωλοακαρνανίας, έχουν πραγματοποιήσει οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής, προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία για τον 35χρονο βιολόγο Λάμπρο Φούντα, που έπεσε νεκρός από σφαίρες αστυνομικών στη Δάφνη.
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν προκύψει ....σημαντικά στοιχεία, ενώ σημαντικές απαντήσεις αναμένεται να δώσει το DNA από την κηλίδα αίματος που βρέθηκε κοντά στο σώμα του 35χρονου και εικάζεται ότι ανήκει σε συνεργό του.
Τα αποτελέσματα της ανάλυσης DNA αναμένεται να εκδοθούν την Κυριακή ή τη Δευτέρα.
Πάντως, ο 35χρονος βιολόγος ήταν πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του και τα δακτυλικά του αποτυπώματα δεν βρέθηκαν σε καμία απο τις έξι σφαίρες που είχε τοποθετήσει στο όπλο Zastava.
Παράλληλα, όπως λένε οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, δεν έχει βρεθεί κάποιος χώρος με αντικείμενα που να συνδέονται με τον 35χρονο ή την ομάδα στην οποία, ενδεχομένως, να ανήκει.
Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται τα ρεπό και οι άδειες που είχε πάρει ο Λάμπρος Φούντας, ώστε να διαπιστωθεί αν συμπίπτουν χρονικά με τρομοκρατικά χτυπήματα.
Στο μεταξύ, πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, επιμένουν πως ο 35χρονος ήταν ενεργό μέλος του εκτελεστικού βραχίονα του Επαναστατικού Αγώνα και υποστηρίζουν ότι ετοιμαζόταν μεγάλο χτύπημα αφού ο στόχος ήταν να τοποθετήσουν στο κλεμμένο όχημα μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών
Πάντως, οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ εμφανίζονται αισιόδοξοι, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύκλος των υπόπτων για συμμετοχή στην ομάδα που ανήκε ο βιολόγος έχει περιοριστεί σε συγκεκριμένα άτομα, τα οποία βρίσκονται υπό στενή πλέον παρακολούθηση.
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: