Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Να ταρακουνηθεί το σύστημα - ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΔΙΟΝ TV


1._PSOMIADHS
«Εγώ δεν είμαι Αβραμόπουλος», δήλωσε από την Κατερίνη ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Π. Ψωμιάδης, σηματοδοτώντας την πρόθεσή του να φτάσει μέχρι το τέλος στη μάχη της διαδοχής, χωρίς να είναι διατεθειμένος να στηρίξει έναν από τους άλλους δύο συνυποψηφίους του.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ξεκίνησε την περιοδεία του στην Κατερίνη από τη Νομαρχία Πιερίας, όπου τον υποδέχθηκε ο Νομάρχης Πιερίας. Οι δύο άνδρες, συζήτησαν αρχικά για τα προβλήματα που προκάλεσαν οι πρόσφατες πλημμύρες στην Πιερία. «Παρόμοια αντιμετωπίζω και εγώ σε ......
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΔΙΟΝ TV..κάποιες περιοχές της Θεσσαλονίκης», είπε ο κ. Ψωμιάδης, λέγοντας ότι πρέπει να δοθούν περισσότεροι πόροι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για αντιπλημμυρικά έργα.
Αμέσως μετά τη συνάντηση με το νομάρχη, η οποία διήρκεσε περίπου 20 λεπτά και με την παρουσία των μέσων ενημέρωσης, ο κ. Ψωμιάδης αναφέρθηκε στην εσωκομματική εκλογική αναμέτρηση και στη δική του συμμετοχή σ’ αυτήν.
2._PSOMIADHSΌπως ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος κατέληξε σ’ αυτήν αφού τον τελευταίο καιρό προβληματίστηκε ιδιαίτερα από τα όσα συμβαίνουν στη Νέα Δημοκρατία. «Η απόφαση δεν είναι μόνο δική μου», είπε σημειώνοντας ότι η κάθοδός του για την προεδρία του κόμματος είναι απόφαση της αυτοδιοίκησης, της περιφέρειας και του προσφυγικού ελληνισμού της βόρειας Ελλάδας.
Ο κ. Ψωμιάδης, υποστήριξε ότι τα προηγούμενα χρόνια η βόρεια Ελλάδα είχε μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά την «πέταξε», εννοώντας προφανώς ότι στο τιμόνι της Κυβέρνησης βρέθηκε ένας γόνος βορειοελλαδικής οικογένειας.
Απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς, σε όσους του καταλογίζουν γραφικότητα ο κ. Ψωμιάδης είπε ότι δεν μπορεί να είναι κάποιος 30 χρόνια γραφικός. «30 χρόνια είμαι πρώτος και ξέρω κάθε κίνησή μου, γιατί την κάνω», είπε χαρακτηριστικά.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, υποστήριξε ότι στόχος της δικής του υποψηφιότητας, από την οποία δεν κάνει πίσω, είναι να «ταρακουνήσει» το σύστημα, το οποίο «με διάφορους τρόπους πιέζει εμένα, πιέζει και την κοινωνία».
Μιλώντας για το Συνέδριο, είπε ότι ειπώθηκαν από τον ίδιο «λόγια που ο καθένας (νεοδημοκράτης) ήθελε να πει».
Σχολιάζοντας το ποσοστό που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις απάντησε ότι «θα είναι έκπληξη και θα το εκτιμήσει ανάλογα ο καθένας και θα χαρεί ο καθένας διπλάσια. Και εκείνοι που με ψήφισαν και εκείνοι που δεν με ψήφισαν», αφήνοντας σαφείς αιχμές για τις δημοσκοπήσεις και για εκείνους που τις παραγγέλνουν.
Ολοκληρώνοντας τη σύντομη δήλωσή του, ζήτησε από τους Πιεριείς και από όλους τους βορειοελλαδίτες να τον ψηφίσουν «και τη δεύτερη Κυριακή, ας κάνουν ότι θέλουν».
Δεύτερος σταθμός της επίσκεψης του κ. Ψωμιάδη, ήταν η ΝΟΔΕ όπου είχε συνάντηση με στελέχη της. Από εκεί, ο υποψήφιος πρόεδρος, εξέφρασε την αγωνία του για την επόμενη μέρα στη Νέα Δημοκρατία, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος δεν είναι υποψήφιος για να υψώσει τείχος διχασμού, αλλά για να ενώσει την παράταξη.
«Είναι αναγκαία η παρουσία του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Πρέπει να ακουστεί μια δυνατή φωνή και μια καθαρή φωνή», είπε χαρακτηριστικά.
Η επίσκεψη του Π. Ψωμιάδη στην Κατερίνη, ολοκληρώθηκε με βόλτα στον πεζόδρομο της Κατερίνης, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει και να φωτογραφηθεί με τον «απλό κόσμο» της παράταξης.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΔΙΟΝ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: