Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

«Εξάψαλμος» και στο Διαδίκτυο


Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009 (ΒΗΜΑ)
Η δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων της ΝΔ εκδηλώθηκε χθες και με έναν νέο και πρωτότυπο τρόπο. Δεκάδες χρήστες του Ιnternet που εισήλθαν στο επίσημο site της ΝΔ φρόντισαν να αφήσουν μηνύματα απογοήτευσης, αλλά και οργής για τη δήλωση αποχώρησης του κ. Καραμανλή από την ηγεσία του κόμματος.

«Εξακολουθούμε να νομίζουμε ότι την Κυριακή των ευρωεκλογών έβρεχε, ενώ στην πραγματικότητα (συγχωρήστε μου την έκφραση) μας έφτυσαν» αναφέρει χαρακτηριστικά ένας επισκέπτης της ιστοσελίδας της ΝΔ και συνεχίζει: «Εξακολουθούμε να νομίζουμε ότιουσιαστικάη ΝΔ δεν έφταιξε σχεδόν σε τίποτε και όλα τα κακά ήταν αποτέλεσμα της προπαγάνδας των άλλων, του λαϊκιστή Παπανδρέου, του τυχοδιώκτη Καρατζαφέρη και των λοιπών συνωμοτικών δυνάμεων. Εγώ θα πω ότι είμαστε μακριά νυχτωμένοι»!

«Σοφός και μέγας ο ελληνικός λαός και όφελος για όποιον τον αφουγκράζεται» παρατηρεί άλλος επισκέπτης της ιστοσελίδας της ΝΔ, ενώ μια κυρία σημειώνει: «Αυτοί που θα ψηφίσουν στο συνέδριο για νέο αρχηγό της ΝΔθα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη ποιον θέλει ο κόσμος, για να μην γίνει εκατό κομμάτια το κόμμα».

Κάποιος άλλος αναρωτιέται: «Πολύ απότομα γίνανε όλα. Βουλιάξαμε, μείναμε και από καπετάνιο;».

Το πιο σκληρό σημείωμα όμως το άφησε κάποιος που δηλώνει ψηφοφόρος του κόμματος. «Η ΝΔπήρε εντολή να κυβερνήσει με υπευθυνότητα και συνέπεια. Αντί να πράξει σύμφωνα με αυτές τις εντολές, καθόταν και παρακολουθούσε τα προβλήματα επί 5,5 χρόνια» αναφέρει. «Δικαίως λοιπόν συνετρίβη (και το λέω αισθανόμενος απογοήτευση, μια και από το 1993 που πρωτοψήφισα τη στήριζα διά της ψήφου μου). Το χειρότερο δεν είναι ότι απέτυχε! Το χειρότερο είναι ότι δεν προσπάθησε!».
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: